Cursuri pentru Copii

 

Centrele VictoriaEdu (BucurestiBazilescu, BerceniIanculuiLujerului, UniriiVictoriei  / Cluj-Napoca / Pitesti) organizeaza Cursuri pentru Copii (elevi de gimnaziu si liceu) pe intreg parcursul anului:

 

  1. Cursuri de Limbi Straine (engleza, franceza, germana, spaniola);
  2. Cursuri de Dezvoltare Personala (orientare vocationala, managementul invatarii si leadership).
  3. Cursuri de Programare (Scratch, HTML/CSS, Robotica Arduino).

 

I. Cursurile de limbi straine sunt folositoare mai ales elevilor de gimnaziu si liceu care doresc sa se pregateasca pentru sustinerea examenelor de certificare a uneia sau mai multor limbi straine (engleza – Cambridge, franceza – DELF/DALF, germana – Institutul Goethe).

 

Certificarea limbilor straine sunt utile elevilor de gimnaziu care doresc sa se inscrie la licee cu predare bilingva sau clase cu predare intensiva a unei limbi straine, dar si elevilor de liceu care doresc sa se inscrie la facultati cu predare in limbi straine sau sa studieze in strainatate.

 

Mai mult decat atat, certificarea limbilor straine la nivel B1 – B2 inainte de sustinerea examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat ii scuteste pe elevi sa mai sustina probele de competenta lingivistica la limbile straine certificate.

 

Pentru studentii care doresc sa studieze la facultatile din strainatate certificarea variaza in functie de tara si limba straina vizate:

  • Engleza – Nivel C2 – “Cambridge English: Proficiency (CPE)”;
  • Franceza – Nivel B2 – DELF;
  • Germana –  Nivel B2 – C1 – “Test für Deutsch als Fremdsprache (TestDaF).

 

II. Cursurile de dezvoltare personala sunt folositoare copiilor de 12 – 18 ani pentru a incepe constructia unui viitor de succes din anii de scoala.

 

Cursul de Orientare Vocatoanala – Este foarte important ca traseul educational al elevilor de gimnaziu si liceu sa fie bazat pe identificarea talentelor, valorilor, personalitatii si planurilor de viitor ale copiilor. De asemenea, o componenta esentiala in motivatia de a invata a copiilor este intelegerea cauzalitatii dintre ceea ce invata la scoala si atingerea obiectivelor individuale de viitor.

 

Cursul de Managementul Invatarii – Mai mult decat atat, copiii trebuie sa identificare stilul personal de invatare (vizual, autitiv sau kinestezic) si sa dobandeasca tehnici si instrumente de invatare specifice. Competenta de a invata cu succes le va fi utila pentru intreaga viata si le va asigura oportunitati profesionale.

 

Cursul de Leadership – Pentru a pregati copiii pentru un viitor de succes, este nevoie ca acestia sa inteleaga si sa dobandeasca instrumentele necesare pentru a folosi cu succes puterea limbajului, oportunitatile esecurilor, increderea in fortele proprii si valoarea unui caracter frumos.

 

Combinand toate aceste informatii din cursuri pentru copii, elevii de gimnaziu si liceu vor fi motivati sa invete, sa dobandeasca noi cunostinte si competente, sa faca alegeri care ii vor ajuta mai tarziu sa isi atinga obiectivele profesionale.

 

III. Cursurile de programare sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 9 și 16 ani si le asigura acestora un viitor de succes, intr-o lume preponderent digitala.

 

Cursurile sunt impartite in doua grupe de varsta: 9 – 12  si 13 – 16 ani, iar fiecare grupa are intre 6 si 12 cursanti.

 

Industria IT are nevoie din ce in ce mai mult de profesionisti, atat in Romania cat si in afara. De aceea, Centrele VictoriaEdu continua sa dezvolte portofoliul oportunitatilor educationale. Cursantii pot alege sa isi insuseasca elemente ale limbajului de programare si sa implementeze jocuri prin intermediul platformei Scratch (Curs Programare Scratch) , sa deprinda abilitati necesare pentru crearea de pagini web (Curs Programare HTML/CSS) sau sa realizeze circuite electronice simple si sa programeze microcontrollere folosind limbajul C (Curs Robotica).

 

 

Cursuri Limbi Straine Copii


Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Meditatii – Viitor de Succes

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.