Cursuri Limba Coreeana

 

Limba Coreeana este una dintre limbile straine ce ofera un real avantaj in cariera profesionala, intrucat nu foarte multe persoane o studiaza si o stapanesc.

 

Un avantaj pe care nu multi il cunosc reprezinta faptul ca alfabetul limbii coreene este usor de invatat. Il poti deprinde in 1-2 ore.

 

Limba coreeana se afla printre cele mai vorbite limbi straine din lume, cu aproximativ 80 de milioane de vorbitori nativi. Coreea de Sud detine a 13-a cea mai importanta economie din lume, fiind o tara foarte dinamica.

 

In ultima perioada Coreea de Sud a devenit un jucator din ce in ce mai mare in economia mondiala datorita inovatiilor tehnologice si a culturii. De aceea tot mai multi tineri au inceput sa acorde interes limbii coreene.

 

Conform MAE, Coreea de Sud reprezinta a 2-a piata de destinaţie a exporturilor romaneşti in Asia, dupa China. In Romania opereaza 243 societaţi comerciale cu capital sud-coreean. La 31 mai 2017, volumul total al investiţiilor sud-coreene in Romania a insumat 235,3 milioane USD.

 

In Centrul VictoriaEdu Unirii din Bucuresti, adultii pot invata limba coreeana in functie de nivelul lor de cunostinte, de la incepator la avansat sau se pot pregati pentru a sustine examenele de certificare organizare de Ambasada Coreei din Romania sau pentru a obtine o pozitie la o firma din Romania cu capital Sud Coreean. Cursurile de limba coreeana din Centrul VictoriaEdu Unirii va vor ajuta sa obtineti nivelul necesar atingerii obiectivelor personale si profesionale.

 

Informatii Cursuri Limba Coreeana:
  • Sunt structurate in functie de nivelul initial de cunostinte al cursantilor:  Incepator (A1-A2), Intermediar (A2-B1), Mediu (B1-B2), Intermediar (B2-C1), Avansat (C1-C2);
  • Cuprind cate 16 sesiuni de pregatire (32 de ore) impartite in doua module (M1 si M2), fiecare modul avand cate 8 sesiuni de pregatire/luna (2 sedinte/saptamana);
  • Durata sedintei de pregatire este de doua ore;
  • Puteti opta pentru tipul de curs care se potriveste cel mai bine preferintelor, programului si bugetului dumneavoastra:
    STANDARD – program fix prestabilit, grupa 2-4 cursanti, sedintele neefectuate nu se reprogrameaza.
    INDIVIDUAL – program prestabilit pentru fiecare saptamana, pregatire individuala, o sedinta pe luna se poate reprograma daca se anunta neparticiparea cu cel putin 2 ore in avans.

 

Dupa finalizarea cursului se acorda diploma de absolvire si, in functie de nivelul de cunostinte, cursantii se pot inscrie sa sustina examenele de competenta lingvistica organizate de Ambasada Coreei din Romania. 

 

Gratuit! Evaluare initiala: cunostinte, stil invatare si personalitate.

 

Pentru mai multe detalii si inscrieri la Cursuri Limba Coreeana – click aici.

 

 Cursuri Limbi Straine Adulti

Meditatii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.