Cursuri Limba Japoneza

!Atentie: momentan cursul de limba japoneza nu mai este disponibil. 

——-

Limba Japoneza este una dintre limbile straine ce poate avea un impact foarte mare in dezvoltarea personala a fiecaruia si poate deschide numeroase oportunitati in cariera.

 

Limba japoneza poate parea una intimidanta si imposibil de invatat. Insa odata ce incepi sa o studiezi iti vei dai seama ca nu este atat de dificila precum pare.

 

Japoneza este una dintre cele mai cerute limbi straine in cariera profesionala, Japonia avand a doua cea mai mare economie din lume. Cunoasterea limbii japoneze iti va oferi astfel oportunitati noi si un avantaj competitiv semnificativ. Capacitatea de a comunica cu potentialii clienti, parteneri de afaceri sau colegi de la locul de munca în propria lor limbă este esentiala intr-o lume in care concurenta in spatiul profesional este din ce in ce mai mare.

 

Invatarea limbii japoneze iti poate deschide perspectiva asupra valorilor pe care alte natiuni asiatice le impartasesc cu Japonia si iti poate facilita accesul la informatii disponibile in limba japoneza. Familiaritatea cu celelalte culturi asiatice te va ajuta sa faci un pas inafara culturii in care traiesti si sa o privesti dintr-o noua perspectiva.

 

In cadrul Centrului VictoriaEdu Unirii din Bucuresti, adultii pot sa invete pentru prima oara limba japoneza, se pot pregati sa sustina examenele de certificare organizate de Ambasada Japoniei in Romania sau se pot pregati pentru a obtine o pozitie regionala care presupune comunicarea internationala. Cursurile de limba japoneza din Centrul VictoriaEdu Unirii va vor ajuta sa obtineti nivelul necesar atingerii obiectivelor personale si profesionale.

 

 

Informatii Cursuri Limba Japoneza:
  • Sunt structurate in functie de nivelul initial de cunostinte al cursantilor:  Incepator (A1-A2), Intermediar (A2-B1), Mediu (B1-B2), Intermediar (B2-C1), Avansat (C1-C2);
  • Cuprind cate 16 sesiuni de pregatire (32 de ore) impartite in doua module (M1 si M2), fiecare modul avand cate 8 sesiuni de pregatire/luna (2 sedinte/saptamana);
  • Durata sedintei de pregatire este de doua ore;
  • Puteti opta pentru tipul de curs care se potriveste cel mai bine preferintelor, programului si bugetului dumneavoastra:
    STANDARD – program fix prestabilit, grupa 2-4 cursanti, sedintele neefectuate nu se reprogrameaza.
    INDIVIDUAL – program prestabilit pentru fiecare saptamana, pregatire individuala, o sedinta pe luna se poate reprograma daca se anunta neparticiparea cu cel putin 2 ore in avans.

 

Dupa finalizarea cursului se acorda diploma de absolvire si, in functie de nivelul de cunostinte, cursantii se pot inscrie sa sustina examenele de competenta lingvistica organizate de Ambasada Japoniei din Romania. 

 

Gratuit! Evaluare initiala: cunostinte, stil invatare si personalitate.

 

Pentru mai multe detalii si inscrieri la Cursuri Limba Japoneza – click aici.

 

 Cursuri Limbi Straine Adulti

Meditatii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.