Cursuri Limbi Straine Copii

Insusirea temeinica a limbilor straine este o necesitatea intr-o lume conectata in timp real la nivel global. Copiii de gimnaziu si liceu isi pot asigura atuuri competitive pentru viitor studiind in anii de scoala una sau mai multe limbi straine de circulatie internationala.

 

Cursurile de limbi straine pentru copii (engleza, franceza) sunt necesare elevilor de gimnaziu care doresc admiterea la licee cu predare bilingva sau in clase cu predare intensiva a limbilor straine, dar si elevilor de liceu care vor sustine probe de limbi straine la BAC, vor dori admiterea la facultati de limbi straine sau diferite profile cu predare in limbi straine.

 

Mai mult decat atat, cursurile de limbi straine pregatesc elevii de gimnaziu si liceu pentru certificarea acestora necesara inscrierii la colegiile, liceele sau facultatile dorite, fara a mai trece prin stresul examenelor specifice competentelor lingvistice.

 

In plus, cunoasterea si certificarea limbilor straine poate fi un factor de succes in a obtine burse de studii in strainatate la facultati sau universitati cu diferite profile.

 

Informatii Cursuri Limbi Straine Copii:

  • Structurate in functie de nivelul initial de cunostinte al cursantilor:

Utilizator Incepator (A1-A2), Intermediar (A2-B1), Mediu (B1-B2), Intermediar (B2-C1), Avansat (C1-C2).

  • Cuprind cate 16 sesiuni de pregatire (32 de ore) impartite in doua module (M1 si M2), fiecare modul avand cate 8 sesiuni de pregatire/luna (2 sedinte/saptamana);
  • Durata sedintei de pregatire este de doua ore.

 

Puteti opta pentru tipul de curs care se potriveste cel mai bine preferintelor, programului si bugetului dumneavoastra:

  • STANDARD – program fix prestabilit, grupa 8-10 cursanti, sedintele neefectuate nu se reprogrameaza;
  • FLEXIBIL – program prestabilit pentru fiecare saptamana, grupa 4-8 cursanti, o sedinta pe luna se poate reprograma, daca se anunta neparticiparea cu cel putin 2 ore in avans, neparticiparea unui numar de doi cursanti determina anularea sedintei si reprogramarea acesteia;
  • INDIVIDUAL – program prestabilit pentru fiecare saptamana, pregatire individuala, o sedinta pe luna se poate reprograma daca se anunta neparticiparea cu cel putin 2 ore in avans.

 

Dupa finalizarea cursului se acorda diploma de absolvire si in functie de nivelul de cunostinte, cursantii se pot inscrie sa sustina examene de certificare.

 

Gratuit! Evaluare initiala: cunostinte, stil invatare si personalitate.

 

Va asteptam la VictoriaEdu Center pentru Cursuri Limbi Straine pentru Copii în Centrul Lujerului (Bucuresti).

Mai jos afla detalii despre Cursuri Limbi Straine Copii:

Cursuri Limbi Straine Copii

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.