Curs Limba Franceza Copii

Cunoasterea limbii franceza contribuie la dezvoltarea personala si poate sa deschida numeroase oportunitati de a studia la licee cu predare bilingva sau clase de franceza intensiv, sau de a studia la facultati cu predare in limba franceza sau in strainatate, dar si pentru oportunitatile viitoare in cariera profesionala.

 

In Centrul VictoriaEdu Lujerului, elevii de gimnaziu si liceu se pot pregati pentru sustinerea examenelor de competenta lingvistica DELF (Diploma de Studii in Limba Franceza) si DALF (Diploma Aprofundata de Limba Franceza), niveluri A1 – C2 definite in Cadrul Comun European de Referinta (CECRL). Examenele de certificare DELF si DALF se vor sustine in cadrul Institutului Francez.

 

Gratuit! Evaluare initiala: Cunostinte, Stil invatare si Personalitate. Va asteptam la cursurile de limba franceza pentru copii la VictoriaEdu Lujerului.

 

Putem studia limba franceza cu placere si in acelasi timp putem sa obtinem certificarile necesare inscrierii la colegiile, liceele sau facultatile dorite, fara sa trecem prin stresul examenelor specifice competentelor lingvistice. Daca obtinem certificarile DELF sau DALF inainte de anii terminali, clasele a 8-a si a 12-a, putem aloca mai mult timp pregatirii Examenului de Evaluare Nationala sau Bacalaureat.

 

Mai jos gasiti informatii cu privire la examenele DELF si DALF recunoscute de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice:

 

Pentru fiecare nivel sunt evaluate urmatoarele 4 competente :

  •  intelegerea documentelor orale;
  •  exprimarea orala;
  •  intelegerea documentelor scrise;
  •  exprimarea in scris.

 

Diploma Nivelul Elementele Testate
DELF A1 Diploma atesta capacitate elementara de a comunica si de a schimba informatii simple dintr-un domeniu previzibil.
DELF A2 Diploma atesta capacitate de a utiliza o informatie directa si simpla si de a se exprima intr-un context cunoscut.
DELF B1 Diploma atesta capacitate limitata de a se exprima in situatii curente si de a trata global o informatie mai rar intalnita.
DELF B2 Diploma atesta capacitatea de a finaliza majoritatea intentiilor de comunicare si de a se exprima in legatura cu o gama larga de subiecte.
DALF C1 Diploma atesta capacitatea de a comunica punand in evidenta elemente pertinente si de sensibilitate si de a trata subiecte mai putin obisnuite.
DALF C2 Diploma atesta capacitatea de a se folosi de studii universitare sau de documente dense sub aspect cognitiv si de a utiliza nuantat limba franceza la un nivel de performanta care, in anumite privinte, poate fi superior nivelului unui vorbitor nativ mediu.

 

Va asteptam la VictoriaEdu Center pentru Curs Limba Franceza pentru Copii în Centrul Lujerului (Bucuresti).

 

Cursuri Limbi Straine Copii

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.