Intrebari frecvente

Informatii privind pregatirea in cadrul centrelor VictoriaEdu

 1. Centrele VictoriaEdu NU au perioade specifice in care se fac inscrierile si NU au locuri limitate, inscrierile efectuandu-se permanent. Anumite dificultati in identificarea variantelor de pregatire, datorate apropierii de capacitatea maxima a centrelor, pot sa apara incepand cu luna februarie.
 2. Cu exceptia vacantei de iarna, centrele VictoriaEdu sunt deschise in permanenta, asigurand astfel o continuitate a pregatirii elevilor si pe perioada verii, recomandata pentru toate clasele, dar in special pentru clasele terminale (elevii care trec in clasele a 8-a si a 12-a).
 3. Testarea initiala este gratuita pentru elevii care se pregatesc in cadrul centrelor VictoriaEdu, suma achitata initial pentru testare fiind dedusa din factura primului pachet educational achizitionat. In pretul testarii initiale este inclusa testarea nivelului de cunostinte pentru 3 discipline.
 4. Pregatirea in cadrul centrelor VictoriaEdu are un grad inalt de personalizare si este adaptata ritmului de invatare al elevilor. Grupele de pregatire se formeaza in permanenta, pe toata durata anului, in functie de obiectivele agreate, tinand cont de nivelul de cunostinte, stilul de invatare si personalitatea elevilor, determinate cu ocazia testelor initiale sau evaluarilor periodice. Componenta grupelor formate este determinata de obiectivele si ritmul de pregatire specific fiecarei grupe si este monitorizata in permanenta. De asemenea, un criteriu important in stabilirea programului de pregatire este programul scolar si disponibilitatea elevilor de a veni la pregatire. O disponibilitate redusa a programului, comunicata cu ocazia testarii initiale, poate duce in anumite situatii la imposibilitatea identificarii unei variante de pregatire la grup putand sa fie oferite variante de pregatire individuala temporara, pana la formarea unei grupe de pregatire, costul acestei variante fiind de 130 lei/sedinta.
 5. Pregatirea in cadrul centrelor se efectueza la grupe de pregatire, conform metodei specifice centrelor VictoriaEdu. Cu titlu exceptional, nivel foarte scazut sau pregatire pentru olimpiade sau concursuri nationale sau internationale, pregatirea individuala se poate realiza in urmatoarele situatii:
  1. Pregatire individuala temporara, pana la alcatuirea grupei de pregatire, solicitantul dorind sa inceapa pregatirea si nu mai asteapta formarea unei grupe noi din cursantii care se pregatesc deja in centre sau inscrierea unui nou cursant compatibil, costul unei sedinte de pregatire individuala temporara fiind de 130 lei;
  2. Pregatire individuala permanenta, la cerere si in limita resurselor disponibile, costul unei sedinte de pregatire individuala permanenta fiind de 200 lei.
 6. Personalul centrelor VictoriaEdu nu favorizeaza clientii sau cursantii in functie de vechimea colaborarii. Un cursant nou beneficiaza de aceleasi conditii cu un cursant vechi, pentru cursantii vechi incercand insa sa realizam o continuitate a conditiilor de pregatire, colegii de grupa si profesorii, pentru a pastra si dezvolta sinergiile grupelor de pregatire.
 7. Ofertele centrelor VictoriaEdu incurajeaza inceperea din timp a pregatirii, in special pentru elevii din clasa a 5-a aflati in tranzitie intre ciclurile de invatamant primar si gimnazial, dar mai ales pentru elevii aflati in anii terminali, clasele a 8-a si a 12-a, oferta achizitionata initial fiind valabila pana la sfarsitul anului scolar. Ofertele Speciale ale centrelor VictoriaEdu ofera discounturi substantiale pentru achizitia in avans a pachetelor pentru perioade de 4, 6 sau 9 luni de pregatire, sunt valabile insa pentru perioade scurte de timp si incurajeaza la randul lor inceperea din timp a pregatirii astfel incat sansele atingerii obiectivelor scolare sa creasca in mod semnificativ.

Pentru informatii suplimentare sau programarea testarii initale, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantii centrelor VictoriaEdu!

La ce materii se poate pregati copilul meu?
In general in cadrul centrelor VictoriaEdu, se poate face pregatire la matematica, romana, fizica, chimie, biologie, informatica, istorie, geografie si limbi straine: engleza, franceza si germana.
Incepand cu ce clasa se poate face pregatire in centrele VictoriaEdu?
Incepand cu clasa a IV-a copiii se pot pregati la Romana si Matematica. Din experienta cu parintii si copii am realizat ca schimbarea ciclului scolar poate fi o provocare majora pentru acestia.  De aceea psihopedagogii si profesorii din Centrele VictoriaEdu au creat un program special de pregatire a parintilor si elevilor care incep clasa a V-a: Pachetul Start Clasa a V-a. 
Care este durata unei sedinte de pregatire?
Durata unei sedinte de pregatire este de doua ore.
Cati copii sunt in grupa?
La disciplinele scolare (romana, matematica, chimie, fizica, informatica, etc.) grupele nu depasesc 5 elevi. In cazul limbilor straine, grupele de pregatire sunt formate din 8-10 cursanti.
Cum sunt stabilite grupele de pregatire?
Grupele sunt stabilite in functie de nivelul de cunostinte, de stilul de invatare, de personalitatea elevilor si obiectivele acestora. Profesorii si psihopedagogii VictoriaEdu urmaresc sa formeze grupe echilibrate in care cursantii sa se simta stimulati si motivati sa participe la procesul de invatare, astfel incat fiecare cursant sa isi atinga obiectivele individuale, stabilite in planul de pregatire.
Cum se stabileste programul de pregatire?
In functie de clasa, nivelul de cunostinte, de stilul de invatare si de personalitate, programul este stabilit de comun acord tinand cont de orarul centrului si programul scolar al copilului.
Cand primesc informatii cu privire la pregatirea copilului?
©Metoda VictoriaEdu presupune monitorizarea permanenta a procesului de pregatire parintii primind periodic rapoarte cu privire la activitatea copilului. Dupa fiecare raport transmis parintii sunt invitati sa stabileasca de comun acord cu psihopedagogii centrelor VictoriaEdu intalniri de analiza a rezultatelor pe parcursul carora beneficiaza de consiliere psihopedagogica GRATUITA, necesara procesului de pregatire.
Ce informatii primesc cu privire la pregatirea copilului?
©Metoda VictoriaEdu presupune monitorizarea permanenta a procesului de pregatire urmarindu-se evolutia nivelului de cunostinte (conform programei scolare sau organismului de certificare in cazul cursurilor de limbi straine) si comportamentele relevante procesului de educatie (rezolvarea temelor, atentie, prezenta, incredere, stima de sine, etc).
Ce se intampla cand copilul nu poate participa la o sesiune de pregatire?
Pentru a realiza continuitatea pregatirii si respecta planul initial este recomandat sa fie efectuate toate sesiunile de pregatire ale pachetului educational stabilit. Exista insa si situatii exceptionale si in aceste cazuri, sesiunile de pregatire fie vor fi recuperate, fie vor fi reprogramate fara a fi pierdute si fara costuri suplimentare. Pentru ca procesul de pregatire sa fie  continuu, in cazul in care copilul lipseste in mod repetat de la pregatire, aceste sesiuni nu vor fi reprogramate iar costul sesiunilor nu va fi returnat.
Se poate face pregatire si individual?
©Metoda VictoriaEdu presupune pregatirea in grup, sesiunile de pregatire individuala fiind organizate temporar si exclusiv pentru copiii care au nevoie de ajutor suplimentar pentru a ajunge la nivelul grupei cu cel mai scazut nivel sau pentru copiii care participa la olimpiade si au nevoie de pregatire intensa suplimentara, exclusiv pe perioada olimpiadelor. In aceste cazuri, costul sedintelor individuale este diferit fata de costul sedintelor de pregatire in grup.
Care este tariful unei sesiuni de pregatire?
Tariful unei sesiuni de pregatire este in functie de pachetul educational, cursul si oferta disponibila in momentul inceperii pregatirii.
Cand si cum achit sesiunile de pregatire?
Pachetele educationale, cursurile sau modulele de orientare vocationala se achita in avans. In general se achita un pachet/curs/modul (luna) in avans. Insa anumite oferte includ discounturi suplimentare sau beneficiaza de continuitate a discountului in cazul in care sunt achitate mai multe pachete/cursuri/module (luni), doua sau trei pachete/cursuri/module (luni), in avans.
Plata se poate face in numerar la casieriile centrelor VictoriaEdu, eliberandu-se in mod obligatoriu bon fiscal, sau prin transfer bancar in baza facturii emise si transmise prin e-mail.
Observatie: datorita numarului redus de tranzactii zilnice cu numerar centrele VictoriaEdu nu sunt dotate cu POS si nu poate fi efectuata plata folosind cardurile bancare. Ne cerem scuze daca acest lucru constituie un impediment pentru dumneavoastra.
Am mai multe intrebari. Unde le pot adresa?
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la tel: 0723 772 727 / 0726 330 060 sau email: office@victoriaedu.ro