Cerere permanenta de servicii educationale

An de an parintii au nevoie de o educatie de calitate pentru copiii lor si foarte multi copii au nevoie de pregatire suplimentara, realizata intr-un mediu placut, care sa-i ajute sa-si imbunatateasca performantele scolare si sa promoveze examenele nationale sau de admitere la facultate cu note bune si foarte bune.

 

Centrele VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) au succes deoarece satisfac dorinta parintilor si copiilor pentru o educatie complementara de calitate, desfasurata intr-un mediu propice, profesional, independent si etic, furnizand in permanenta informatii cu privire la nivelul de cunostinte, asistenta psihopedagocica si informarea vocationala necesara stabilirii traseului educational si planului de cariera.

Daca sunteti interesati sa obtineti informatii cu privire la franciza VictoriaEdu Center, va rugam sa transmiteti un mail catre adresa franciza@victoriaedu.ro in care sa raspundeti la intrebarile detaliate la Pasul 1 din sectiunea de mai jos “Pasii achizitionarii francizei VictoriaEdu” si sa ne transmiteti CV-ul persoanei care doreste sa achizitioneze franciza noastra. Multumim!

 

De ce sa aleg o franciza VictoriaEdu?

– Centrele educationale VictoriaEdu  reprezinta un concept inovator in educatie care aduce satisfactii multiple oricarui antreprenor pasionat de educatie. ©Metoda VictoriaEdu combina elemente din domeniile psihologiei, psihopedagogiei, sistemelor de management al calitatii si pregatirii sportivilor de performanta.

– Reprezinta o “afacere la cheie” si veti beneficia de sprijin privind intocmirea planului de afacere, instruirea necesara , manualul operational si asistenta educationala si manageriala permanenta.

– Franciza VictoriaEdu presupune o colaborare permanenta  intre francizorul VictoriaEdu si francizatul local, combinand experienta in educatie si business cu dorinta de a fi antreprenor, pasiunea pentru educatie si ambitia de a reusi.

– Oportunitatea de a fi implicat in transformarea societatii si a simti impactul pozitiv pe care il ai in viata copiilor si a parintilor acestora.

Pasii achizitionarii francizei VictoriaEdu

Pasul 1 – Exprimarea interesului prin transmiterea unui mail catre adresa franciza@victoriaedu.ro, in care va rugam sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

  • De ce sunteti interesat(a) sa investiti intr-un Centru de Educatie VictoriaEdu?
  • Ce va place cel mai mult la Centrul de Educatie VictoriaEdu?
  • Care este suma pe care sunteti dispus(a) sa o investiti?
  • In ce zona a tarii doriti sa deschideti Centrul de Educatie VictoriaEdu?
  • Experienta profesionala, va rugam sa atasati CV-ul dumneavoastra

Pasul 2 – Discutie initiala

In acesta faza ne vom intalni sau vom avea o video conferinta in care vom incerca sa ne cunoastem, sa va raspundem la toate intrebarile si sa intelegem ce va determina sa investiti in franciza VictoriaEdu. Daca vom considera ca sunteti un potential candidat veti trece in faza urmatoare a procesului de selectie.

Pasul 3 – Semnare Acord de confidentialitate si achitare taxei de eliberare a Planului de afacere

Pentru a putea finaliza Pasul 4 veti semna un Acord de confidentialitate si veti achita o taxa  de eliberare a Planului de afacere. Taxa va fi dedusa din taxa de franciza.

Pasul 4 – Intocmirea Planului initial de afacere

Este foarte important sa va stabiliti veniturile si cheltuielile si sa le includeti in Planul initial de afacere. Dupa ce veti face acest lucru vom revizui impreuna cu dumneavoastra informatiile cuprinse in plan.

Pasul 5 – Stabilirea zonei

Dupa transmiterea si revizuirea Planului initial de afacere vom agrea zona (localitatile, sectorul) in care va veti dezvolta afacerea.

Pasul 6 – Vizita la centrul VictoriaEdu Bucuresti

In aceasta faza veti fi invitat sa vizitati centrul VictoriaEdu Victoriei din Bucuresti si veti avea posibilitatea sa vedeti si sa intelegeti mai bine cum functioneaza un centru si mai ales ©Metoda VictoriaEdu.

Intrebari frecvente

Care este costul investitiei in franciza VictoriaEdu?
Pentru orice afacere este nevoie de o investitie. Costul final al investitiei intr-un centru de educatie VictoriaEdu depinde de indicatorii specifici pietei tintite dar si de tipologia si suprafata spatiului in care urmeaza sa se desfasoare activitatea. Previziunile financiare revin in responsabilitatea candidatului si trebuie definite in propriul plan de afaceri.
Ce alte taxe trebuie sa platesc?

Detinatorul de franciza VictoriaEdu are de platit urmatoarele taxe:

  • taxa de franciza – se va plati la inceputul colaborarii
  • redeventa lunara
  • taxa lunara de marketing
Pe ce perioada se va semna contractul?
Contractul de franciza se va semna pe o perioada de 5 ani, cu posibilitate de prelungire.
Ce experienta trebuie sa am?
Atunci cand ne alegem viitorii francizati, avem in vedere aspecte precum experiența de business, pasiunea pentru educatie, modul de relationare cu parintii si copiii etc. Experienta in domeniul educatiei poate constitui un avantaj.
Care este costul instruirii?
Taxa de franciza include taxa aferenta costurilor de instruire initiala
Cum se va desfasura programul initial de instruire?

Taxa de franciza include instruirea initiala (7 zile) care de desfasoara in 3 etape:

– doua zile la VictoriaEdu Victoriei din Bucuresti si presupune pregatirea operationala si financiar-contabila

– doua zile la viitoarea locatie si include asistenta identificare locatie si amenajare

– trei zile la viitoarea locatie si include asistenta desfasurare interviuri si instruire profesori