Biologie Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Biologia este o materie foarte importanta pentru elevii de liceu, mai ales in cazul celor vor sa studieze la facultati care presupun cunostinte temeinice de biologie si care, cel mai probabil, vor sustine si proba de biologie la BAC. Pentru elevii de liceu care sustin examenul de BAC la biologie este important sa inceapa pregatirea din timp pentru a putea intelege logic si fixa materia.

 

In contextul dezvoltarii tehnologice din prezent, intelegerea si folosirea cu usurinta a conceptelor biologice reprezinta o sansa la oportunitati profesionale extrem de atractive pentru viitorul copiilor.

 

Biologia de liceu ofera copiilor noi concepte in aprofundarea si extinderea cunostintelor dobandite in gimnaziu despre organizarea lumii vii (virusuri si regnuri, celula, ereditatea si variabilitatea lumii vii, biodiversitatea, structura si functiile organismelor vii, dezechilibre ecologice), alcatuirea corpului uman, functiile organismului uman, genetica moleculara si umana si ecologia umana.

 

Biologia este si un exercitiu de momerare vizuala excelent pentru dezvoltarea elevilor. Insa acestia trebuie indrumati pentru a-si identifica propriul stil de invatare si a deprinde tehnici de memorare vizuala.

 

Rolul biologiei este acela de a stimula curiozitatea adolescentilor pentru informarea, documentarea si descoperirile stiintifice, de a face experimente si cercetari stiintifice (specifice varstei), de a respecta orice forma de viata si a dezvolta simtul reponsabilitatii pentru conservarea si ocrotirea mediului.

 

Profesorii de biologie sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examene BAC si Admitere Facultate la biologie. Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul National. De asemenea, lucram si cu elevii care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare la biologie.

 

Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale biologiei;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la biologie in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • In cazuri exceptionale se pot organiza sesiuni de pregatire individuala, tarifele fiind cele specificate in oferta centrului pentru pregatirea individuala.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.