Chimie Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Chimia este o materie foarte importanta pentru elevii de liceu, mai ales in cazul celor vor sa studieze la facultati care presupun cunostinte temeinice de chimie si care, cel mai probabil, vor sustine si proba de chimie la BAC. Pentru elevii de liceu care sustin examenul de BAC la chimie este important sa inceapa pregatirea din timp pentru a putea intelege logic si fixa materia.

 

In contextul dezvoltarii tehnologice din prezent, intelegerea si folosirea cu usurinta a conceptelor chimice reprezinta o sansa la oportunitati profesionale extrem de atractive pentru viitorul copiilor.

 

Chimia de liceu ofera copiilor notiuni esentiale pentru intelegerea fenomenelor chimice (comportarea speciilor chimice in functie de context, diferentierea substantelor chimice dupa natura interactiunilor dintre atomi, ioni si molecule, aplicatiile speciilor si proceselor chimice, investigatii pentru evidentierea caracteristicilor, proprietatilor si relatiilor chimice, observari calitative si cantitative, creare de ipoteze si evaluarea strategiilor de rezolvare a problemelor de chimie, clasificarea compusilor organici si sistemelor chimice).

 

Chimia este si un exercitiu de stimulare a curiozitatii excelent pentru dezvoltarea elevilor. Insa acestia trebuie indrumati pentru a-si identifica propriul stil de invatare si a deprinde tehnici de structurare si fixare a informatiilor.

 

Rolul chimiei este acela de a explica liceenilor fenomene, procese, procedee din viata de zi cu zi, de a intelege si investiga comportamentul substantelor si sistemelor chimice, de a rezolva probleme de chimie pentru stabilirea corelatiilor relevante prin rationamente deductive si inductive.

 

Profesorii de chimie sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examene BAC si Admitere Facultate la chimie. Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul NationalDe asemenea, lucram si cu elevii care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare la chimie.

 

Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale chimiei;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la chimie in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • In cazuri exceptionale se pot organiza sesiuni de pregatire individuala, tarifele fiind cele specificate in oferta centrului pentru pregatirea individuala.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.