Fizica Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Fizica este o materie foarte importanta pentru elevii de liceu, mai ales in cazul celor vor sa studieze la facultati care presupun conostinte temeinice de fizica si care, cel mai probabil, vor sustine si proba de fizica la BAC. Pentru elevii de liceu care sustin examenul de BAC la fizica este important sa inceapa pregatirea din timp pentru a putea intelege logic si fixa materia.

 

In contextul dezvoltarii tehnologice din prezent, intelegerea si folosirea cu usurinta a conceptelor fizice reprezinta o sansa la oportunitati profesionale extrem de atractive pentru viitorul copiilor.

 

Fizica de liceu ofera copiilor notiuni esentiale in intelegerea relatiei dintre fenomene si legile din fizica, dar si aplicatiile acestora in diferite tehnologii (optica geometrica, principii si legi in mecanica clasica, teoreme de variatie si legi de conservare in mecanica, elemente de statistica, elemente de termodinamica, producerea si utilizarea curentului continuu si celui alternativ, oscilatii si unde mecanice, electromagnetice, optica ondulatoare, teoria haosului, teoria relativitatii, fizica cuantica si atomica, semiconductoare, fizica nucleara).

 

Fizica este si un exercitiu de logica excelent pentru dezvoltarea elevilor. Insa acestia trebuie indrumati pentru a-si identifica propriul stil de invatare si a deprinde tehnici de memorare vizuala.

 

Rolul fizicii este acela de a stimula curiozitatea adolescentilor pentru intelegerea si explicarea fenomenelor fizice si proceselor tehnologice, sa isi dezvoltate gandirea critica, sa identifice relatiile cauzale, sa creeze un experiment, sa faca observatii valoroase si sa interpreteze corect rezultele obtinute.

 

Profesorii de fizica sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examene BAC si Admitere Facultate la fizica. Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul NationalDe asemenea, lucram si cu elevii care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare la fizica.

 

Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale fizicii;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la fizica in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • In cazuri exceptionale se pot organiza sesiuni de pregatire individuala, tarifele fiind cele specificate in oferta centrului pentru pregatirea individuala.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.