Geografie Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Geografia este o materie foarte importanta elevii de liceu, mai ales in contextul problemelor de mediu cu care ne confruntam si pe care generatiile viitoare vor trebui sa le solutioneze intelegand foarte bine principiile dezvoltarii durabile in anii de scoala. Pentru cei care sustin examenul de BAC la geografie este important sa inceapa pregatirea din timp pentru a putea intelege logic si fixa materia.

 

Geografia de liceu ofera copiilor noi concepte pentru intelegerea lumii din jurul lor: geografia politica economica, sociala si culturala, cauzele problemelor mediului inconjurator, regionalizare si globalizare, rolul resurselor naturale in dezvoltarea societatilor, sisteme economice si geopolitice, dar si aprofundarea cunoasterii Romaniei in contextul european si apartenenta la Uniunea Europeana.

 

Geografia este si un exercitiu de momerare vizuala excelent pentru dezvoltarea elevilor. Insa acestia trebuie indrumati pentru a-si identifica propriul stil de invatare si a deprinde tehnici de memorare vizuala.

 

Rolul geografiei este acela de a dezvolta simtul reponsabilitatii pentru conservarea si ocrotirea mediului, curiozitatea de a cunoaste noi tari si continente, de a intelege alte culturi si civilizatii.

 

Profesorii de geografie sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examene BAC si Admitere Facultate, De asemenea, lucram si cu elevii care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare la geografie. Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul National.

 

Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale geografiei;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la geografie in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • In cazuri exceptionale se pot organiza sesiuni de pregatire individuala, tarifele fiind cele specificate in oferta centrului pentru pregatirea individuala.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.