Informatica Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Informatica este una dintre cele mai importante materii pentru elevii de liceu pentru ca, indiferent de cariera aleasa, informatica este prezenta in toate industriile si profesiile din prezent. Profesia de programator este foarte cautata in Romania si ofera printre cele mai competitive salarii din tara noastra, dar si numeroase oferte de a lucra in strainatate. Mai mult decat atat, programatorii pot dezvolta propriile aplicatii si programe, fiind una dintre cele mai bune optiuni de incepere a unei afaceri personale.


Informatica de liceu
presupune cunostine despre algoritmi (caracteristici, date cu care lucreaza – constante, variabile, expresii – si operatii asupra datelor – aritmetice, logice, relationale), limbaje si metode de programare, baze de date, sisteme de gestiune a bazelor de date (modelarea datelor şi programare SQL – Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL sau programare Visual FoxPro), programare vizuala si web.
Este important sa apelati la meditatorii de informatica (fie doar si pentru cateva sedinte de remediere) la primele semne de neintelegere a materiei pentru ca informatica presupune o constructie graduala a conceptelor si, un element sau capitol neinteles, va crea noi probleme pe masura ce predarea trece la aprofundarea si utilizarea acestora in orele urmatoare.


Rolul informaticii
este acela de a dezvolta exprimarea unui mod de gandire creativ in structurarea si rezolvarea problemelor, constientizarea impactului social, economic si moral al informaticii, obisnuinta de a recurge la concepte si metode informatice de tip algoritmic specifice in abordarea unei varietati de probleme.


Profesorii de informatica
sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice, apoi sa le transfere in rezolvarea problemelor. Se pune accent pe crearea unor situatii concrete si reale pentru a demonstra aplicabilitatea si utilitatea informaticii, in viata de zi cu zi.


Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei)
 pregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examenele de BAC si pentru Admitere la Facultate (Facultatea de Matematica si Informatica, Cibernetica, Politehnica). De asemenea, lucram si cu liceeni care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare si, in timp, chiar sa prinda drag de informatica. Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul National.


Obiective Educationale
:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale informaticii;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la informatica in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • Monitorizam cu atentie si informam parintii cu privire la evolutia copiilor.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.