Istorie Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Istoria este o materie extrem de utila in formarea elevilor de liceu, dar si a culturii generale pe care o vor avea ca tineri si adulti si care ii va ajuta sa inteleaga lumea contemporana si implicatiile evenimentelor din prezent. Din pacate multi adolescenti intampina dificultati in a memora cu succes toate informatiile si isi pierd motivatia pentru a o intelege logic.

 

Pentru cei care sustin examenul de BAC la istorie este important sa inceapa pregatirea din timp pentru a putea intelege logic si fixa materia.

 

Istoria este si un exercitiu de momerare excelent pentru dezvoltarea liceenilor. Insa acestia trebuie indrumati pentru a-si identifica propriul stil de invatare, a invata tehnici de memorare eficiente si a intelege utilitatea si aplicabilitatea materiei in viata de zi cu zi.

 

Istoria trebuie vazuta si din alte perspective: stimularea imaginatiei (timpurile si locurile despre care studiaza), a capacitatii de sinteza (momente cheie, conflicte si personaje istorice) si de analiza critica a informatiilor pe care le parcurge (legaturi cauzale intre evenimente, formarea culturilor si civilizatiilor, evolutia ideilor si societilor, formarea statelor si relatiile internationale).

 

Rolul istoriei este acela de a dezvolta coerenta si rigoare intre gandire si actiune, intelegerea rolului istoriei in prezent si felului in care influenteaza viitorul, importanta rezolvarii conflictelor pe cai non-violente, formarea si evolutia culturilor si civilizatiilor.

 

Profesorii de istorie sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictorieipregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examene BAC si Admitere Facultate la istorie. Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul National. De asemenea, lucram si cu elevii care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare la istorie.

 

Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale istoriei;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la istorie in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • In cazuri exceptionale se pot organiza sesiuni de pregatire individuala, tarifele fiind cele specificate in oferta centrului pentru pregatirea individuala.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.