Limbi Straine Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente.

 

Limbile straine au un rol major in dezvoltarea abilitatilor de exprimare si comunicare ale elevilor de liceu. Pe masura ce se apropie de inceputul parcursului profesional – buna stapanire a limbilor straine  de circulatie internationala (engleza, franceza) – devine cu atat mai importanta pentru valorificarea oportunitatilor din viitor si accesul la informatia disponibila in orice domeniu la nivel global.

 

Rolul limbilor straine  este acela de dezvolta elevilor de liceu competente (gramaticale si de vocabular) de intelegere a mesajelor (scrise sau vorbite – diferite domenii ale vietii cotidiene – personal, public, ocupational, educational), de producere a mesajelor adecvate contextului in care doresc a fi receptate, de a interactiona cu usurinta in diferite limbi straine si de a dialoga cu flexibilitate in cadrul schimbului de idei, cultura si civilizatie oriunde in lume.

 

Profesorii de limbi straine sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice (reguli gramaticale, extinderea vocabularului), sa le aplice in exprimarea scrisa si vorbita, dar si in comunicarea de zi cu zi.

 

Limbile straine pot fi studiate in cadrul VictoriaEdu prin doua modalitati: meditatii sau cursuri intensive. In cazul meditatiilor se poate alege structura, frecventa si nivelul dorite in functie de nevoile si obiectivele fiecarui elev. In cazul cursurilor – structura, frecventa si nivelul sunt prestabilite conform programei cursului.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari, examene BAC, Admitere la Facultatea de limbi straine precum si pentru obtinerea unor certificari de cunostinte a limbii straine studiate (Cambridge, DELF, DALF, etc). Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul National. In plus, cunoasterea limbilor straine poate fi un factor de succes in a obtine burse de studii in strainatate la facultati sau universitati cu diferite profile. De asemenea, lucram si cu liceeni care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare pentru limbile straine (engleza, franceza, germana).

 

Obiective Educationale:

  • Explicam importanta cunoasterii limbilor straine pentru dezvoltarea unei cariere;
  • Urmarim dezvoltarea competentelor de comunicare ale elevilor, indispensabile pentru orice tip de activitate profesionala;
  • Lucram in grupe de pregatire de 8 – 10 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la limbi straine in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • Meditatorii de limbi straine VictoriaEdu pregatesc si elevii care doresc performante superioare – participare la concursuri sau olimpiade de limbi straine – prin intermediul unor programe intensive de pregatire special concepute pentru ei;
  • Monitorizam cu atentie si informam parintii cu privire la evolutia copiilor.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.