Matematica Liceu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Liceu pentru examenul de Bacalaureat, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Matematica de liceu poate crea probleme chiar si elevilor care au stapanit materia foarte bine in ciclul gimnazial. Schimbarile de mediu, profesorii, colegii si materiile pot crea probleme liceenilor in a tine pasul cu nivelul clasei, adaptarea la stilul de predare al profesorului, asimilarea si folosirea noilor cunostinte dobandite intr-un ritm mult mai alert comparativ cu anii scolari precedenti.

 

Matematica de liceu presupune o evolutie graduala (fie ca este vorba despre algebra, geometrie, trigonometrie sau analiza matematica) care se construieste pe elementele anterior invatate. De aceea, este important ca meditatiile (fie doar si cateva sedinte de remediere) sa inceapa imediat ce elevul nu a inteles anumite notiuni, teoreme sau formule pentru a nu pierde firul logic al materiei si a risca sa nu mai inteleaga nimic tot restul anului scolar.

 

Rolul matematicii este acela de a dezvolta capacitatea de analiza, ordonare si interpretare a informatiilor, de a face conexiuni de date si a identifica solutii. Insa probabil cel mai important, exercitiile mintii prin matematica ajuta elevul sa recurga (fara sa-si dea seama) la concepte si metode matematice in abordarea unor situatii cotidiene sau pentru rezolvarea unor probleme practice.

 

Profesorii de matematica sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice, apoi sa le transfere in rezolvarea problemelor. Se pune accent pe crearea unor situatii concrete si reale pentru a demonstra aplicabilitatea si utilitatea matematicii, in viata de zi cu zi.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examenele de BAC si Admitere Facultate (ASE Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnica, Facultatea de Matematica si Informatica), dar si la concursuri si olimipiade de matematica. Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul National. De asemenea, lucram si cu liceeni care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare si, in timp, chiar sa prinda drag de matematica.

 

Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale matematicii;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la matematica in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • Meditatorii de matematica VictoriaEdu pregatesc si elevii care doresc performante superioare – participare la concursuri sau olimpiade de matematica – prin intermediul unor programe intensive de pregatire special concepute pentru ei;
  • Monitorizam cu atentie si informam parintii cu privire la evolutia copiilor.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.