Tabere Educationale de Vara 2018

 

Tabere Educationale de Vara 2018 – jocuri educative si timp petrecut cu prieteni noi in aer liber.  

 

In vacanta de vara 2018, VictoriaEdu va propune sa alegeti combinatia „victorioasa” pentru copii (clasele 4-8 si 9-12): multa joaca imbinata cu invatare experientiala!

 

Cu siguranta, vacanta trebuie sa insemne joaca, socializare si relaxare. Copiii au nevoie de recreere dupa anul scolar incheiat. Insa, daca in timpul scolii ne concentram pe acumularea cunostintelor teoretice, in timpul vacantelor putem sa le oferim un mediu benefic pentru dezvoltare personala, activitati creative si miscare fizica in aer curat.

 

In cadrul Taberelor Educationale VictoriaEdu, transformam joaca intr-un proces de invatare experientiala, avand multiple programe educationale (in functie de grupa de varsta – elevi de gimnaziu sau liceu) care urmaresc obiective specifice dezvoltarii personale sub atenta supraveghere si indrumare a psihologilor si profesorilor VictoriaEdu.

 

Taberele VictoriaEdu Center, clasele 4-8 si 9-12, sunt concepute sa antreneze copiii si adolescentii intr-un proces de invatare experientiala. Acestia invata sa-si stabileasca obiective pentru diferite evenimente sau perioade de timp (vacante, excursii, vizite muzee, ani scolari, traseu educational, cariera, etc.) si sa-si faca un plan de actiune pentru a le realiza.

 

Profesorii VictoriaEdu le exemplifica copiilor de ce este important sa invete la matematica si la romana, dar si la restul disciplinelor scolare. Li se va explica ce sunt informatiile, la ce folosesc, ce sa faca cu ele, cum sa le analizeze, cum se iau deciziile, dar si ce presupune sa fii analitic sau creativ si cum sa imbini ambele stiluri. Vor afla cum sa-si planifice lucrurile astfel incat sa aiba succes, cum sa mearga mai departe daca se confrunta cu un esec si ce ar fi bine sa invete atunci cand acest lucru se intampla.

 

Curtea de Arges, aflata la numai 150 de km de Bucuresti, a fost prima capitala a Tarii Romanesti si pastreaza cele mai importante edificii bizantine de pe teritoriul Romaniei, printre care se numara Biserica Domneasca, monument de secol XIV aflat pe lista indicativa a UNESCO. Aici s-au nascut cativa dintre domnitorii cei mai importanti din istoria medievala a Tarii Romanesti (Neagoe Basarab, Vlaicu Voda, Mircea cel Batran).

 

Pentru ca dorim sa le oferim copiilor o tabara de neuitat (5 nopti cazare), am ales o locatie exclusivista din Curtea de Arges (circuit inchis, nu este deschisa publicului larg), cu peisaje extraordinare, avand doar 20 de locuri de cazare, insa o curte generoasa unde cei mici isi pot consuma energia constructiv prin jocuri si activitati de grup, avand corturi si casute de lemn raspandite pe deal, printre pruni si meri.

 

Cazarea copiilor se face in doua vile rustice superbe (2-4 copii in camera), fiecare cladire are cate doua grupuri sanitare, sala de mese (3 mese incluse si 2 gustari zilnic, meniu variat, tinem cont de alergii sau diete speciale), intregul complex beneficiaza de dotari moderne complete si o curatenie exemplara.

 

Va invitam la „Jocurile copilarie la Conacul Bunicului”, o tabara de neuitat pentru copii,  in care vor descoperi multe lucruri despre ei, despre matematica, despre istoria noastra, dar si despre ce inseamna sa fii creativ, vesel si bine dispus si mai ales sa te joci impreuna cu noi prieteni alaturi de psihologii si profesorii VictoriaEdu.

 

Locatie pornire: Bucuresti

Locatie sosireCurtea de Arges

 

Taberele vor avea loc in perioada 31 iulie – 5 august 2018 (o grupa: elevii claselor 4-8) si 25 august – 30 august 2018 (2 grupe: elevii claselor 4-8 si 9-12).

 

!Termen limita inscrieri si achitare avans (500 lei/participant): 15.05.2018.  Pentru detalii si inscrieri: 0723 772 727 / office@victoriaedu.ro. 

 

Despre Taberele Educationale

 

Aflati mai multe despre taberele educationale de vara din 2018: Tabere Educationale pentru Copii (vacanta de vara, 2018).

 

Tabere Educationale pentru Copii

Cursuri Dezvoltare Personala

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.