Testimoniale

 • Matematica nu mai este de speriat

  Cel mai multi imi plac profesorii de aici. Matematica n-a fost punctual meu forte, dimpotriva, mi-era frica de ea, dar de cand am inceput lucrul aici ma descurc mult mai bine la scoala si cel mai important, am scapat de frica. Sunt mai sigura pe mine.

  Ilinca M. - cls a 6-a
  (pregatire la Centrul VictoriaEdu Victoriei)
 • Pentru Tania conteaza atitudinea profesorului

  Cel mai mult imi place ca profesorul de aici are timp de mine si se ocupa de mine, mereu se intereseaza daca am inteles tot ce se explica, iar atunci cand nu inteleg, imi explica cu calm si atentie incat nu ai cum sa nu intelegi. La scoala nu se intampla asta, acolo parca te cuprinde o senzatie de jena cand intrebi si in timp, parca renunti sa mai intrebi cand nu intelegi la ore. Nu stiu daca toti patesc la fel, dar eu asa am acumulat lipsuri. Aici ma simt bine si mi-e natural sa fiu eu insami, cu colegii de grupa, cu profesorul meu, nu simti stresul pe care il simti la scoala.

  Tania - cls a 10-a
  (pregatire matematica si informatica la Centrul VictoriaEdu Victoriei)
 • Fiica mea apreciaza ca totul este interactiv si adaptat la nevoile ei

  Sunt extrem de multumita in ce priveste colaborarea de pana acum cu Centrul VictoriaEdu. Ati raspuns intotdeauna cu caldura si amabilitate cererilor mele si ale copilului meu, incercand mereu sa gasiti solutia optima pentru pregatirea eficienta a acestuia. Fiica mea apreciaza ca totul este interactiv si adaptat la nevoile ei.

  Mama Anei
 • Imi pot descoperi adevaratul potential

  Participarea la sedintele de consiliere vocationala semnifica orele din saptamana in care imi pot descoperi adevaratul potential intr-un mediu primitor si amical

  Dan
 • O sa va recomandam la toata lumea!

  Acum s-au afisat rezultatele si Alexandru are note foarte bune. Suntem extrem de fericiti, o sa va recomandam la toata lumea!

  Mama lui Alexandru
 • Suntem foarte multumiti de colaborarea cu centrul VictoriaEdu

  Suntem foarte multumiti de colaborarea cu centrul VictoriaEdu, dupa ce am observat evolutia Calinei la matematica. Ii place cel mai mult faptul ca i se explica pe intelesul ei, invata lucruri noi pe langa cele de la scoala si are oportunitatea sa lucreze la tabla.

  Parintii Calinei
 • Copilul nostru a redescoperit placerea de a lucra la matematica

  Suntem extrem de multumiti de colaborarea cu Centrul VictoriaEdu. Pe langa evolutia observata, copilul nostru a redescoperit placerea de a lucra la matematica, iar limba romană o considera materia preferata

  Parintii lui Adrian
 • Nu mai urasc matematica

  Nu mai urasc matematica si vara asta m-am pregatit la Scoala de Vara VictoriaEdu ca sa obtin note mari la Examenul de Evaluare Nationala.

  Vlad
 • Echipa VictoriaEdu m-a ajutat enorm

  Echipa VictoriaEdu m-a ajutat enorm in construirea si urmarirea unui plan de studiu cat mai eficient, in vederea obtinerii unor rezultate bune la examene. Orele de pregatire atent structurate prin care am reusit sa imi completez lipsurile si sa imi perfectionez tehnica de abordare a subiectelor de examen mi-au adus o extraordinara incredere in mine si in fortele proprii. Profesorii care m-au indrumat au avut un rol foarte mare, devenind modele de profesionalism si conduita.

  Iulia
 • Am ramas surprins sa-l vad pe Tudor trezindu-se devreme sa-si faca temele pentru VictoriaEdu

  Am ramas surprins cand l-am vazut pe Tudor trezindu-se mai devreme sa-si faca temele pentru VictoriaEdu. Nu stiu cum faceti dar vine cu mare placere la centru.

  Tatal lui Tudor
 • Impresionata de profesionalismul profesorilor

  Aici m-a impresionat profesionalismul oamenilor din centru si mai ales al profesorilor. Au fost respectate toate termenele si mai ales au fost flexibili cu un program „capricios” de clasa a XII-a.

  Livia S.
  Acum absolventa Facultatea de Medicina
 • … o viata demna a copiilor nostri.

  Va multumesc foarte mult pentru suportul acordat in educarea si indrumarea spre o cariera si o viata demna a copiilor nostri.

  Mama lui Paul G.
  clasa a 8-a
 • Pregatire ireprosabila

  Vreau sa mulțumesc intregii echipe VictoriaEdu Center si in special celor doua doamne profesoare cu care fiica mea s-a pregatit. Am observat buna evolutie a Mirunei, un progres evident la cele doua materii si nu in ultimul rand placerea cu care a venit la fiecare sedinta la centru. Pregatirea ei la centru s-a facut într-un mod ireprosabil, iar rezultatele pe care le va avea tin doar de ea.

  Mama Mirunei
  Acum eleva liceului mult dorit
 • Eu am invatat de drag la mate si engleza

  Mie mi-a placut optimismul oamenilor de aici, mereu draguti, atenti la ce-ti trebuie. Profesorii au stiut sa se apropie de mine si eu am invatat de drag la mate si la engleza.

  Ana S.
  Acum absolventa Facultatea de Arhitectura
 • Aici ma simt in largul meu

  Cel mai mult imi place atmosfera, imi place ca nu ma simt ca la scoala, aici sunt in largul meu. Profesorii sunt draguti, tineri, imi explica pe intelesul meu. Cand faceam meditatii la profesor acasa, eram singura si ma simteam ciudat, stinghera; aici, faptul ca sunt cu inca trei colegi, face totul mai interactiv, lucram impreuna, ne cunoastem, ne imprietenim, mai invatam unii de la altii”

  Maria C. - cls a 10-a
 • Dedicare si implicare

  Va anunt ca Vlad a obtinut o medie de admitere de 8.83 (9.1 – matematica, 8.3 – limba romana; 9.24 – media V – VIII). Va multumim mult pentru dedicare si implicare, faceti lucruri minunate!

  Mama lui Vlad
  Acum elev al liceului mult dorit
 • Continuam colaborarea

  Va multumesc pentru toate eforturile si suportul oferit pe intreaga perioada in care Costiana a participat la activitatile de educatie din centru. Ne dorim sa colaboram in continuare si vom tine legatura in acest sens.

  Mama Costianei
  Acum eleva liceului mult dorit
 • M-a ajutat utilizarea exemplelor apropiate de situatiile reale

  Ce m-a ajutat la intelegerea si asimilarea cunostintelor au fost: sublinierea ideilor importante ale continutului si utilizarea exemplelor apropiate de situatiile reale.

  Mihai S. – cls a 6-a
 • Imi place disponibilitatea de a insista asupra aspectelor deficitare

  La centrul VictoriaEdu imi place: rabdarea, disponibilitatea de a insista asupra aspectelor deficitare, umorul, buna dispozitie.

  Livia El-S. – cls a 11-a
 • Faceti o treaba minunata

  Faceti o treaba minunata. Tineti-o tot asa. Succes in continuare si multumim pentru ajutor.

  Andrei M. – cls a 5-a
 • Diana, profesoara de matematica, se asigura ca intelegem

  Diana – profesoara de matematica, de fiecare data cand nu intelegem ceva, o luam de la capat, pas cu pas, asigurandu-se ca intelegem.

  Alin S – cls a 8-a
 • De fiecare data am fost ajutati cu exemple practice

  De fiecare data am fost ajutati cu exemple practice, din viata de zi cu zi. In acest mod, mereu am reusit sa invat tot.

  Mihnea P – cls a 8-a
 • Imi place foarte mult modul de predare

  Imi place foarte mult modul de predare interactiv si lipsa de stres in timpul orelor de curs.

  Cosmin Z - cls a 10-a
 • Gandim logic

  Imi plac jocurile interactive ce ne fac sa gandim logic.

  Andra G. – cls a 5-a
 • Este o cutie de rezonanta a matematicii

  Diana – profesoara de matematica, este o cutie de rezonanta a matematicii.

  Mihai K. – cls a 12-a
 • Profesorii explica inainte de a preda propriu-zis

  Imi place ca profesorii sintetizeaza schematic pe tabla, ca povestesc lectiile si le explica inainte de a preda propriu-zis.

  Diana P. – cls a 12-a
 • Imi place ca ma scoate foarte mult la tabla

  Imi place ca ma scoate foarte mult la tabla

  Bogdan C. – cls a 6-a
 • Un val de idei

  Gabriela – profesoara de limba si literatura romana, este un val de idei.

  Mihai S. – cls a 8-a