Cursuri pentru Copii

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) organizeaza Cursuri pentru Copii (elevi de gimnaziu si liceu) pe intreg parcursul anului:

 

  1. Cursuri de Dezvoltare Personala (orientare vocationala, managementul invatarii si leadership);
  2. Cursuri de Programare (Scratch pentru cls. 3-6, HTML CSS pentru cls. 4-8 si HTML CSS JavaScript pentru cls. 9-12);
  3. Cursuri de Creativitate (Scriere Creativa pentru cls. 4-12);
  4. Cursuri de Limbi Straine (engleza, franceza);

 

I. Cursurile de dezvoltare personala sunt folositoare copiilor de 12 – 18 ani pentru a incepe constructia unui viitor de succes din anii de scoala.

 

Cursul de Orientare Vocationala – Este foarte important ca traseul educational al elevilor de gimnaziu si liceu sa fie bazat pe identificarea talentelor, valorilor, personalitatii si planurilor de viitor ale copiilor. De asemenea, o componenta esentiala in motivatia de a invata a copiilor este intelegerea cauzalitatii dintre ceea ce invata la scoala si atingerea obiectivelor individuale de viitor.

 

Cursul de Managementul Invatarii – Mai mult decat atat, copiii trebuie sa identificare stilul personal de invatare (vizual, autitiv sau kinestezic) si sa dobandeasca tehnici si instrumente de invatare specifice. Competenta de a invata cu succes le va fi utila pentru intreaga viata si le va asigura oportunitati profesionale.

 

Cursul de Leadership – Pentru a pregati copiii pentru un viitor de succes, este nevoie ca acestia sa inteleaga si sa dobandeasca instrumentele necesare pentru a folosi cu succes puterea limbajului, oportunitatile esecurilor, increderea in fortele proprii si valoarea unui caracter frumos.

 

Combinand toate aceste informatii din cursuri pentru copii, elevii de gimnaziu si liceu vor fi motivati sa invete, sa dobandeasca noi cunostinte si competente, sa faca alegeri care ii vor ajuta mai tarziu sa isi atinga obiectivele profesionale.

 

II. Cursurile de Programare  sunt foarte importante pentru viitorul copiilor nostri pentru ca vor trai intr-o lume complet digitalizata.

 

Centrele VictoriaEdu ofera momentan trei cursuri de programare pentru copii: Programare Scratch (cls. 3-6), Programare HTML CSS (cls. 4-8) si  Programare HTML CSS JavaScript (cls. 9-12).

 

Educatia STEAM furnizata in cadrul centrelor VictoriaEdu presupune antrenarea si mentinerea curiozitatii fata de realitatea lumii inconjuratoare. Fiind antrenati in activitatii practice elevi inteleg importanta si aplicabilitatea cunostintelor dobandite la scoala in viata de zi cu zi si mai ales in constructia propriului viitor.

 

Cursurile de programare sunt astfel concepute incat sa contribuie la incurajarea dialogului si la dezvoltarea gandirii critice a copiilorEducatia STEAM inlatura limitarile copiilor si le inlocuieste cu descoperirea, surprinderea, investigatia, creatia, inovatia, ingienozitatea si formeaza spriritul critic.
Viitori adulti intr-o lume digitala, copiii de azi trebuie sa fie angajati intr-un proces de invatare experientiala, sa fie in permanenta implicati in activitati creative, sa intelega ce inseamna sa isi asume riscuri, sa persevereze in rezolvarea problemelor si sa invete cum sa colaboreze. Ei vor deveni astfel cetatenii, inovatorii, educatorii, liderii secolului XXI!

 

III. Cursurile de limbi straine sunt folositoare mai ales elevilor de gimnaziu si liceu care doresc sa se pregateasca pentru sustinerea examenelor de certificare a uneia sau mai multor limbi straine (engleza – Cambridge, franceza – DELF/DALF).

 

Certificarea limbilor straine sunt utile elevilor de gimnaziu care doresc sa se inscrie la licee cu predare bilingva sau clase cu predare intensiva a unei limbi straine, dar si elevilor de liceu care doresc sa se inscrie la facultati cu predare in limbi straine sau sa studieze in strainatate.

 

Mai mult decat atat, certificarea limbilor straine la nivel B1 – B2 inainte de sustinerea examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat ii scuteste pe elevi sa mai sustina probele de competenta lingivistica la limbile straine certificate.

 

Pentru studentii care doresc sa studieze la facultatile din strainatate certificarea variaza in functie de tara si limba straina vizate:

  • Engleza – Nivel C2 – “Cambridge English: Proficiency (CPE)”;
  • Franceza – Nivel B2 – DELF;

 

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.