Limbi Straine Gimnaziu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de Gimnaziu pentru inceputul clasei a 5-a, Concursuri, Olimpiade, Examene, Teze, Corigente.

 

Limbile straine au un rol major in dezvoltarea elevilor de gimnaziu. O gramatica bine inteleasa si un vocabular bogat in mai multe limbi straine (engleza, franceza) ii vor ajuta sa dezvolte gandirea si intelegerea lumii din afara spatiului in care traiesc in prezent.

 

Rolul limbilor straine  este acela de dezvolta elevilor de gimnaziu intelegerea diferentelor culturale, de a stimula curiozitatea pentru obiceiurile si traditiile altor popoare si de analiza critic  stereotipurile culturale. Bineinteles, buna insusire a limbilor straine prin invatarea constructiei de comunicare (fonetica, ortografie, ortoepie), a lexicului,a  semanticii si a regulilor gramaticale.

 

Profesorii de limbi straine sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice (reguli gramaticale, extinderea vocabularului), sa le aplice in exprimarea scrisa si vorbita, dar si in comunicarea de zi cu zi.

 

Limbile straine pot fi studiate in cadrul VictoriaEdu prin doua modalitati: meditatii sau cursuri intensive. In cazul meditatiilor se poate alege structura, frecventa si nivelul dorite in functie de nevoile si obiectivele fiecarui elev. In cazul cursurilor – structura, frecventa si nivelul sunt prestabilite conform programei cursului.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii pentru inceputul clasei a 5-a si ii ajuta de asemenea sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examene necesare pentru admiterea la licee cu predare bilingva sau clase cu predare intensiva de limbi straine, precum si pentru obtinerea unor certificari de cunostinte a limbii straine studiate (Cambridge, DELF, DALF, etc).

 

Ca si perspectiva de viitor, elevii care poate vor dori sa studieze in strainatate dupa terminarea liceului, buna stapanire a limbilor straine poate fi un factor decisiv in a obtine burse de studii la facultati sau universitati cu diferite profile din afara Romaniei.

 

De asemenea, lucram si cu elevii de gimnaziu care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare pentru limbile straine (engleza, franceza, germana).

 

Obiective Educationale:

  • Explicam importanta cunoasterii limbilor straine pentru dezvoltarea unei cariere;
  • Urmarim dezvoltarea competentelor de comunicare ale elevilor, indispensabile pentru orice tip de activitate profesionala;
  • Lucram in grupe de pregatire de 8-10  elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la limbi straine in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • Meditatorii de limbi straine VictoriaEdu pregatesc si elevii care doresc performante superioare – participare la concursuri sau olimpiade de limbi straine – prin intermediul unor programe intensive de pregatire special concepute pentru ei;
  • Monitorizam cu atentie si informam parintii cu privire la evolutia copiilor.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.