Liceu

 

Adolescenta ramane una dintre cele mai provocatoare perioade ale vietii atat pentru copii, cat si pentru parinti.

 

Acum adolescentii isi consolideaza cultura generala, isi dezvolta cultura de specialitate in functie de profilul pe care il urmeaza, se pregatesc pentru examenul de bacalaureat si pentru a lua decizii cu privire la cariera lor.

 

Este un moment de explorare si multe incercari.

 

Centrele VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) ofera elevilor de liceu un proces educational complementar sistemului de invatamant de stat, urmarind competentele si materia incluse in Curriculum National, personalizand pregatirea in functie de nevoile individuale ale fiecarui cursant.

 

Performantele Centrelor VictoriaEdu sunt obtinute prin:

 • Profesori calificati si instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu;
 • Personalizarea programului de pregatire in functie de nivelul cunostintelor, stilului de invatare si personalitatii fiecarui cursant;
 • Stabilirea unor obiective clare, masurabile privind competentele si comportamentele copiilor fata de procesul de instruire;
 • Declansarea motivatiei invatarii;
 • Organizarea si eficientizarea procesului de invatare a copiilor;
 • Declansarea proceselor invatarii logice;
 • Asistenta psihopedagogica permanenta;
 • Monitorizarea activitatii copiilor si comunicare permanenta cu parintii;
 • Consilierea copiilor si parintilor pentru a trece cu bine provocarile perioadei adolescentei.

 

Fie ca este vorba de cresterea notelor la diferite materii, participarea la concursuri si olimpiade, pregatirea pentru certificarea limbilor straine sau pentru sustinerea examenelor de Bacalaureat si a celor pentru admiterea la Facultate, Centrele VictoriaEdu asigura elevilor de liceu cunostintele si instrumentele necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

Cursurile de dezvoltarea personala ii ajuta pe elevii  de liceu sa afle care este stilul propriu de invatare si tehnicile specifice acestuia, sa inteleaga de ce este important sa invete, cum sa-si stabileasca obiectivele si planurile de viitor,  cum sa-si contureze planul de cariera si ce traseu educational ii va ajuta sa isi atinga obiectivele personale pe termen scurt, mediu si lung.

 

Meditatiile si cursurile dedicate elevilor de liceu sunt:

 1. Meditatii la romana, matematica, informatica, chimie, biologie, fizica, economie, istorie, geografie, sociologie, limbi straine;
 2. Cursuri de Dezvoltare Personala pentru orientare vocationala si leadership;
 3. Cursuri pentru Dezvoltarea Creativitatii (Scriere Creativa pentru cls. 9-12)
 4. Cursuri Limbi Straine Copii pentru englezafranceza.

 

©Metoda VictoriaEdu combina elemente din domeniile psihologieipsihopedagogiei, sistemelor de management al calitatii si pregatirii sportivilor de performanta. De asemenea, ©Metoda VictoriaEdu integreaza principiile educatiei STEAM pentru a le oferi copiilor competentele si abilitatile necesare viitorului lor.

 

Personalul, profesorii si psihologii Centrelor VictoriaEdu sunt pregatiti si instruiti sa acorde asistenta si instruire, respectand cei 4 pasi specifici ©Metodei VictoriaEdu: (1) Evaluare, (2) Personalizare, (3) Instruire si (4) Validare.

 

Meditatii

Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.