Simulari Examene Nationale

 

Pentru a obisnui copiii cu modul in care se desfasoara examenele nationale din vara pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat, Centrele VictoriaEdu din Bucuresti (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) organizeaza mai multe sesiuni de simulari ale examenelor nationale.

 

Beneficiile Simularilor VictoriaEdu

 

Din experienta anilor trecuti, copiii care au participat la simularile organizate de centrul nostru au obtinut rezultate mai bune cu 1,5 – 3,5 puncte fata de copiii care nu au participat la simulari.

 

Copiii buni si foarte buni care au participat la simulari au invatat cum sa abordeze examenele si au obtinut punctajele maxime posibile. Salturile semnificative au fost realizate de copiii care nu stapaneau foarte bine materia si simularile i-au ajutat sa-si invinga teama de a sustine un examen si sa-si eficientizeze procesul final de pregatire.

 

Conditii Desfasurare: similare examenelor – acces, legitimare, durata, supraveghere, corectare incrucisata si desigur structura si gradul de dificultate al subiectelor.

 

Inscrieri: Avand in vedere numarul limitat de locuri disponibile, asteptam cat se poate de repede solicitarile dumneavoastra de inscriere.

  • Formular Online (Evaluare Nationala si BAC)
  • Telefonic – vezi datele de contact in tabelul de mai jos pentru cel mai apropiat Centru VictoriaEdu
  • Email – vezi datele de contact in tabelul de mai jos pentru cel mai apropiat Centru VictoriaEdu

 

Centru

Telefon

Email

Adresa

Bucuresti Berceni

0720 490 481

berceni@victoriaedu.ro

Cladirea “Big Office” – Șoseaua Oltenitei 87-99, Etaj 3, Sector 4, Bucuresti.

Bucuresti Iancului

0726 330 060

iancului@victoriaedu.ro

Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 69, Sector 2, Bucuresti

Bucuresti Lujerului

0744 486 826

lujerului@victoriaedu.ro

Strada Virtutii, nr 19 D, et 5, Sector 6, Bucuresti.

Bucuresti Unirii

0762 800 087

unirii@victoriaedu.ro

Splaiul Unirii nr. 4, bloc B3, tronson 3, Et. 4, Sector 4, Bucuresti.

Bucuresti Victoriei

0723 772 727

victoriei@victoriaedu.ro

Calea Victoriei, nr 155, Bloc D1, Tronson 6, et 2, Sector 1, Bucuresti

Data limita inscriere si achitare taxa: 3 zile inainte de data simularii.
Despre Importanta Simularilor

 

Dincolo de verificarea nivelului cunostintelor, cu ocazia simularilor purtam discutii cu elevii si ii indrumam cum sa gestioneze examenul pentru a obtine rezultate cat mai bune.

 

Trebuie sa fim alaturi de copiii nostri in aceasta perioada dificila pentru ei. Increderea in fortele proprii si pregatirea temeinica ii vor ajuta sa obtina rezultate bune.

 

Este foarte importanta starea copiilor atunci cand intra in sala de examen. Ei trebuie sa treaca peste emotiile si temerile de moment pentru a se putea concentra pe rezolvarea subiectelor.

 

Mai mult decat atat, trebuie sa isi organizeze strategic rezolvarea subiectelor pentru a obtine rezultate cat mai bune. Simularile ii pot ajuta sa se obisnuiasca cu aceasta experienta.

 

Te asteptam in Centrele VictoriaEdu din Bucuresti (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pentru noile serii de simulari la examenele de Evaluare Nationala si BAC.

 

In acest fel elevii se vor obisnui cu regulile derularii examenelor, isi vor testa capacitatea de a rezolva subiectele, vor vedea cum se pot incadra in timpul avut la dispozitie, unde au intampinat probleme sau unde mai trebuie sa insiste pentru a fi pregatiti pentru ziua examenului final.

 

Pentru inscrieri la:

 

Simulari Examene Nationale

Meditatii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.