Dezvoltare Personala

Centrele VictoriaEdu din Bucuresti (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) organizeaza cursuri pentru dezvoltarea personala a copiilor si adolescentilor, elevi de gimnaziu si liceu, prin care ii ajutam sa isi construiasca un viitor de succes.

 

Transformarile profunde prin care trece creierul lor in acesti ani ne ofera oportunitatea de a forma viitori adulti capabili de a-si transpune ideile in realitate avand incredere in propriile forte si folosind cu usurinta tehnici si instrumente pe care le dobandesc in prezent.

 

Copiii au nevoie sa inteleaga rolul motivatiei in atingerea obiectivelor personale (initiativa, perseverenta, etica), sa dezvolte aptitudini executive (planificarea, organizarea, implementarea si finalizarea proiectelor incepute), sa isi construiasca discernamantul si independenta (luarea deciziilor, asumarea responsabilitatii, acceptarea criticii constructive).

 

Mai mult decat atat, copiii au nevoie sa inteleaga cauzalitatea directa dintre prezent (ceea ce fac astazi) si viitor (ceea ce vor putea face in anii urmatori), dar si sa primeasca informatii utile si cunostinte specifice despre lumea de dupa finalizarea studiilor pentru a se putea pregati pentru acel moment.

 

Viitorul copiilor incepe astazi. Dincolo de note, medii si examene trebuie sa-i pregatim pentru provocarile complexe care ii asteapta in viitor. Cursurile de dezvoltare personala organizate de Centrele VictoriaEdu vizeaza trei mari componente: orientare vocationala, managementul invatarii si leadership.

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.