Matematica Gimnaziu

 

Centrele VictoriaEdu (BerceniIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc copiii de inceputul clasei a 5-a, pentru examenul de Evaluare Nationala, Concursuri, Olimpiade, Teze, Corigente in grupe de maxim 5 elevi.

 

Matematica este una dintre cele mai dificile materii pentru cei mai multi dintre elevii de gimnaziu, insa rolul matematicii in dezvoltarea copiilor este fundamental.

 

Fie ca problemele cu care se confrunta copiii sunt vizibile („nu inteleg la clasa”, „nu-mi place matematica” sau „la ce-mi foloseste”), fie ca sunt mai subtile (amana temele, nu se poate concentra la rezolvarea exercitiilor, nu retine notiuni, teoreme sau formule, este timorat atunci cand este scos la tabla), este important sa le observam si sa gasim solutia potrivita din timp (evitarea corigentelor, demotivarii si reticentei fata de matematica).

 

Dincolo de relevanta notelor, mediilor si rezultatelor obtinute la examenele de Evaluare Nationala pentru accesul la un liceu bun, este important sa folosim anii de gimnaziu pentru a motiva copiii sa invete cu usurinta si placere lucruri noi, sa isi formeze o gandire logica si sa aiba incredere in ei insisi.

 

Rolul matematicii este acela de a dezvolta capacitatea de analiza, ordonare si interpretare a informatiilor, de a face conexiuni de date si a identifica solutii. Insa probabil cel mai important, exercitiile mintii prin matematica ajuta elevul sa recurga (fara sa-si dea seama) la concepte si metode matematice in abordarea unor situatii cotidiene sau pentru rezolvarea unor probleme practice.

 

Profesorii de matematica sunt instruiti conform ©Metodei VictoriaEdu ajutand elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice, apoi sa le transfere in rezolvarea problemelor. Se pune accent pe crearea unor situatii concrete si reale pentru a demonstra aplicabilitatea si utilitatea matematicii, in viata de zi cu zi.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) pregatesc elevii pentru inceputul clasei a 5-a,  sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulari si examenele de Evaluare Nationala, dar si la concursuri si olimipiade de matematica.  Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in Curriculumul NationalDe asemenea, lucram si cu elevii care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare si, in timp, chiar sa prinda drag de matematica.

 

Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale matematicii;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 5 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la matematica in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;
  • Meditatorii de matematica VictoriaEdu pregatesc si elevii care doresc performante superioare – participare la concursuri sau olimpiade de matematica – prin intermediul unor programe intensive de pregatire special concepute pentru ei;
  • Monitorizam cu atentie si informam parintii cu privire la evolutia copiilor.

 

Meditatiile Centrelor VictoriaEdu (Bucuresti – BerceniEroilorIanculuiLujeruluiUniriiVictoriei) sunt disponibile in trei variante lunare:  Pachet Baza (1 sedinta / saptamana), Pachet Optim (2 sedinte / saptamana) si Pachet Maxi (3 sedinte / saptamana).

 

Meditatii An Scolar 2021-2022

Meditatii – Programe Speciale

Cursuri Dezvoltare Personala

Cursuri de Programare pentru Copii

Cursuri Limbi Straine Copii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.