Azi ne implicam pentru o educatie de stat mai buna pentru copiii nostri

Noi, parintii, discutam mereu intre noi despre toate neajunsurile sistemului educational, simtindu-ne mai tot timpul neputinciosi cu privire la mai toate lucrurile care au un impact negativ asupra copiilor nostri la scoala.

 

Cu siguranta sunt multe aspecte ce trebuie imbunatatite in sistemul de invatamant de stat. Insa azi avem ocazia sa ne implicam in acest proces si sa actionam in interesul copiilor nostri.

 

Ministerul Educatiei Nationale si Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizeaza sesiuni de consultare nationala privind manualele scolare si temele de acasa.

 

Astfel, prin rezolvarea unor chestionare anonime, cu intrebari specifice, putem contribui si noi la identificarea unor noi solutii la problemele existente.

 

1. Termen Limita 14 Noiembrie – Manuale Scolare:

 

Chestionarul privind manualele scolare se poate completa pana la sfarsitul zilei de astazi (14 noiembrie) si este disponibil la acest link: https://www.surveymonkey.com/r/manuale_tiparite

 

2. Termen Limita 20 Noiembrie – Temele de Acasa:

 

Chestionarele privind temele de acasa se adreseaza atat parintilor, cat si copiilor. Se pot completa pana pe 20 noiembrie si sunt disponibile la urmatoarele link-uri:

Elevi: https://www.surveymonkey.com/r/teme_elevi

Parinti: https://www.surveymonkey.com/r/teme_parinti

 

Impreuna putem schimba ceva daca ne implicam. Suntem singura sansa a copiilor nostri pentru o educatie mai buna. Haideti sa ne facem auziti!

 

Va rugam sa dati de stire si altor parinti pentru a obtine un impact cat mai mare. Nici noi nu stim cat va conta, insa trebuie sa incercam, copiii nostri merita mai mult decat ofera educatia de stat in prezent.

 

Echipa VictoriaEdu Center.

Save

Save

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.