VictoriaEdu vazut cu ochii parintilor

Scoala online era un bau bau cu sapte capete si dupa experienta avuta in primavara cu toate cursurile de la scoala in online, nu ne mai doream nici o experienta de genul acesta. Am inceput scoala la clasa in toamna, insa cu multe restrictii, cu ore micsorate si cu mult mai putin timp la dispozitie, atat pentru elevi cat si pentru profesori, sa faca un act educational de calitate.

 

Ne-am dat seama rapid ca Daria are nevoie de mai mult si ca toata perioada asta e in detrimentul ei. Am cautat solutii si am facut multa munca de cercetare. Aveam cateva experiente de cursuri private in online si nici acelea nu ne satisfacusera in nici un fel. Daria isi pierdea repede concentrarea si cursurile nu erau suficient de antrenante incat sa o mentina interesata pe tot parcursul lor. In plus de asta, un mare minus era legat de faptul ca erau multi copii in grupa si practic ea niciodata nu se simtea auzita sau ascultata.

 

Am primit o recomandare pentru VictoriEdu Center si pentru ca tocmai incepuse recapitularea la scoala, la matematica, am decis sa incercam testarea. Ei ofereau testarea gratuita daca ulterior continuai cursurile alaturi de ei, asa ca ne-am hotarat sa incercam.

 

Desi Dariei i s-a parut foarte simpla testarea, am avut surpriza sa vedem ca nu a reusit sa rezolve corect testul, asa cum ne obisnuisem pana acum. Atunci am decis sa continuam pentru ca era clar ca Daria avea nevoie de ajutor sa sistematizeze si sa-si clarifice materia predata la scoala in primavara, in online.

 

Primele ore de pregatire la VictoriaEdu, cele de matematica, au fost de departe cele mai antrenante si mai interesante cursuri la care Daria a participat vreodata. Desi a avut mereu note mari la aceasta materie, nu a parut niciodata ca e pasionata sau ca ar fi un copil de excelenta. Ne-am trezit intr-o zi insa, cu un copil pasionat de matematica, care cauta tot felul de provocari pe care sa le prezinte la urmatoarea ora, care abia asteapta sa-si surprinda profesorul cu idei noi de rezolvare si cu metode ingenioase. Feedbackul de la professor nu a intarziat sa apara si a fost unul foarte bun. Ne ajuta fantastic sa vedem ca dupa fiecare sesiune, primim la scurt timp si un raport al sedintei de pregatire cu o evaluare a activitatii ei. Stim de acolo daca temele s-au efectuat, care e evolutia ei, daca intampina probleme si daca da, profesorul ne trimite informatii si sugestii despre cum o putem ajuta acasa. Nu trebuie sa sun la centru, nu trebuie sa discut cu profesorul, nu e nevoie sa descos copilul sau sa ascult pe la usi ce se intampla in timpul orelor J Si cel mai important, vedem evolutia in bine a Dariei. A capatat mult mai multa incredere in ea si pot spune ca ceva a facut click si este motivata sa invete.

 

Nu a trecut mult timp si am decis sa luam un pachet mai consistent de cursuri: am adaugat pe langa matematica, sesiuni de pregatire la romana si de engleza. Grupurile sunt mici, maxim cinci copii, iar profesorii au energie si capacitate sa ii tina pe toti concentrati si entuziasmati. S-au creat prietenii, chiar si in online. Recomand si am recomandat tuturor sa incerce experienta VictoriaEduCenter. Vor avea o surpriza foarte placuta si un sentiment crescut de incredere in viitorul educational al copiilor nostri.

 

Si stiti ce mi-a mai placut foarte mult? Faptul ca in spatele acestor cursuri, platforme, orare, metode, am gasit niste oameni cu suflet mare, care mai presus de taxa platita lunar, sunt sincer interesati de evolutia copilului meu. Fac eforturi sa ne acomodeze orele de mediattii in functie de programul haotic de la scoala, ne inteleg ori de cate ori am avut cate o cerinta mai speciala, ne fac recomandari corecte si investesc timp si energie in Daria.

 

Multumim ca ne-ati iesit in cale!

Gabriela, mama Dariei

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.