BAC 2017 Bucuresti – Lista completa documente inscriere, organizare si desfasurare, subiecte si bareme

BAC 2017 Bucuresti

Inscrierile elevilor la examenul de Bacalaureat au inceput. Stim ca este o perioada stresanta atat pentru elevi, cat si pentru parinti, asa ca am creat o lista cu informatii utile pentru cei ce urmeaza sa sustina examenul de BAC.

 

Pentru cei care doresc mai multe informatii despre calendarul, formularele de inscriere, subiecte si bareme BAC 2017 Bucuresti, gasiti o lista completa putin mai jos.

 

Elevii ce doresc sa isi testeze cunostintele si capacitatea de rezolvare a subiectelor in conditiile examinarii, ii asteptam in fiecare an in cele 4 centre VictoriaEdu din Bucuresti (LujeruluiUniriiVictoriei) pentru simulari ale examenului de Bacalaureat.  

 

Iata lista tuturor informatilor de care aveti nevoie pentru elevii din Bucuresti:

  1. Calendarul Examenului de BAC 2017 – Bucuresti (descarca prin click aici);
  2. Lista completa cu modele de Subiecte si Bareme BAC 2017 – probele scrise – conform edu.ro (acceseaza lista prin click aici);
  3. Lista completa cu modele de Subiecte pentru Certificare Competente lingvistice si digitale conform edu.ro (acceseaza lista prin click aici);
  4. Cereri tip inscriere BAC 2017 – Bucuresti conform Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (descarca prin click aici);
  5. Organizarea si desfasurarea examenului de BAC 2017 Bucuresti conform Ministerului Educatiei Nationale (descarca prin click aici)
  6. Articol cu 5 Sfaturi pentru Parinti – Pregatirea elevilor care vor sustine Examenele Nationale 2017 (citeste prin click aici);
  7. Infografic 8 Sfaturi pentru Elevi – Pregatirea Examenelor Nationale (descarca prin click aici);
  8. Video 8 Sfaturi pentru Elevi – Pregatirea Examenelor Nationale (vizualizare prin click aici);

 

Schimbari pentru examenul de BAC 2017 Bucuresti

Examenul național de BAC 2017 se desfăşoară în conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat – 2011 (descarca metodologia prin click aici).

 

Ministrul educatiei Mircea Dumitru sustine ca din Metodologia de desfasurare a examenului de BAC a fost scoasa  prevederea ca nota finala se modifica doar daca exista o diferenta de 0,5 puncte intre nota initiala si cea de dupa contestatie.

 

In cazul in care diferenta intre notele acordate de cei doi evaluatori este mai mare de 0,50 puncte lucrarea va fi recorectata de alti doi profesori evaluatori numiti de presedintele comisiei. Nota rezultata in urma reevaluarii este nota care se trece pe lucrare si reprezinta nota finala. Sub nota semneaza cei patru evaluatori si presedintele comisiei.

 

 

Rezultate BAC 2016 – Bucuresti

La examenele de BAC 2016, in Bucuresti s-a obtinut o rata de promovabilitate de 68,5%, dupa cum urmeaza:

Sector 1: 74,39 %

Sector 2: 75,91 %

Sector 3: 65,10 %

Sector 4: 76,04 %

Sector 5: 60,12 %

Sector 6: 52,07%

Dintre cei 13.873 elevi care s-au prezentat la BAC, 7 absolventi bucuresteni au obtinut medii de zece.

 

 

Pentru cei ce au nevoie sa isi testeze cunostintele asimilate pana in prezent si sa invete sa isi gestioneze mai usor emotiile in timpul unui examen atat de important, Centrele VictoriaEdu din Bucuresti (LujeruluiUniriiVictoriei) organizeaza in fiecare an mai multe sesiuni de Simulari pentru Bacalaureat.

 

Mai multe detalii gasiti prin click aici.

 

Mult success tuturor elevilor!

 

Save

Save

Save

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.