Ce spun parintii despre Centrele VictoriaEdu?

Ce spun parintii despre Centrele VictoriaEdu?

 

Iata ce spun parintii despre Centrele VictoriaEdu. Le multumim tare mult pentru ca ne-au oferit putin din timpul lor (inca o data) pentru a putea analiza unde reusim sa ne atingem obiectivele si unde mai avem de lucru. Este important pentru noi ca, dincolo de rapoartele permanente ale evolutiei fiecarui copil, sa primim si opiniile si comentariile parintilor.

 

Pentru ca dorim sa imbunatatim permanent calitatea pregatirii in Centrele VictoriaEdu, pentru a putea evolua – atat elevii nostri, cat si noi – derulam periodic sondaje de opinie in randul parintilor si copiilor care se pregatesc in Centrele VictoriaEdu.

 

Mai jos gasiti rezultatele ultimelor chestionare pentru cele patru Centre de Meditatii VictoriaEdu din Bucuresti:

 

 

 

 VictoriaEdu Victoriei

VictoriaEdu Victoriei
Atitudinea fata de invatat – 93% dintre elevi si-au imbunatatit atitudinea fata de invatat

Nivelul de cunostinte – 95% dintre elevi si-au imbunatatit nivelul de cunostinte dupa pregatirea in Centrul VictoriaEdu Victoriei.

Informatii despre activitatea copilului – 96% dintre parintii elevilor care se pregatesc in centrul nostru spun ca au primit informatii relevante despre activitatea copiilor, ori de cate ori au avut nevoie.

Calitatea pregatirii – 100% dintre parintii elevilor care s-au pregatit in centrul VictoriaEdu Victoriei au fost multumiti de calitatea pregatirii.

Atmosfera din centru –  100% dintre parintii elevilor care s-au pregatit in centrul VictoriaEdu Victoriei spun ca atmosfera din centru este favorabila desfasurarii procesului de educatie.

Ritmul si nivelul de pregatire – 98% dintre parinti spun ca ritmul si nivelul de pregatire din centru sunt adaptate copiilor lor.

Stilul de pregatire al profesorilor – 100% dintre parinti cred ca atunci cand copilul lor intreaba ceva, profesorii din centru ii ofera raspunsuri pe intelesul lui.

Elevilor le place sa vina la VictoriaEdu – 100% dintre elevii care s-au pregatit in centrul VictoriaEdu Victoriei spun ca le place sa vina la pregatire.

Raspunsuri la intrebari – 98% dintre parintii elevilor care se pregatesc in centrul VictoriaEdu Victoriei spun ca toate raspunsurile primite din partea echipei, atat pe mail, cat si la telefon, au fost prompte si relevante.

Recomandarea centrului – 100% dintre parinti ne-au spus ca ar recomanda centrul nostru prietenilor sau cunostintelor.

 

Daca iti doresti ca si copilul tau sa se pregateasca de placere si cu rezultate la materiile la care are nevoie, suna la 0723 772 727 si programeaza Testarea Initiala Gratuita in Centrul VictoriaEdu Victoriei.
 

VictoriaEdu Lujerului

VictoriaEdu Lujerului
Nivelul de cunostinte – 90% dintre elevi si-au imbunatatit cunostintele.

Informatii despre activitatea copilului – 98% dintre parintii elevilor spun ca primesc informatii relevante despre activitatea copiilor.

Calitatea pregatirii – 93% dintre parintii elevilor spun ca sunt multumiti de calitatea pregatarii din Centrul VictoriaEdu Lujerului.

Atmosfera din centru – 98% dintre parintii elevilor cred ca atmosfera din VictoriaEdu Lujerului este favorabila procesului de educatie.

Ritmul si nivelul de pregatire – 90% dintre parintii elevilor care se pregatesc la VictoriaEdu Lujerului spun ca ritmul si nivelul de pregatire sunt adaptate nevoilor acestora.

Stilul de pregatire al profesorilor – 95% dintre elevii care se pregatesc in centru spun ca profesorii le raspund pe intelesul lor.

Elevilor le place sa vina la VictoriaEdu – 95% dintre elevii VictoriaEdu Lujerului spun ca vin cu placere la meditatii.

Raspunsuri la intrebari – 100% dintre parintii elevilor spun ca primesc raspunsuri prompte pe e-mail, la telefon  si oricand vin la centru.

Recomandarea centrului – 98% dintre parintii elevilor care se pregatesc la VictoriaEdu Lujerului ne-ar recomanda oricand prietenilor si cunostintelor.

Si tu consideri ca rezultatele scolare ale copilul tau pot fi imbunatatite prin pregatire adaptata in functie de stilul sau de invatare, de ritmul de acumulare si de nivelul actual al cunostintelor? Atunci hai sa ne intalnim pentru a gasi solutia potrivita impreuna. Suna la 0744 486 826 pentru a programa Testarea Initiala Gratuita in Centrul VictoriaEdu Lujerului.

 

VictoriaEdu Unirii

Atitudinea fata de invatat – 91% dintre elevi si-au imbunatatit atitudinea fata de invatat.

Nivelul de cunostinte – 96% dintre elevii care se pregatesc in Centrul VictoriaEdu Unirii si-au imbunatatit cunostintele.

Informatii despre activitatea copilului – 91% dintre parintii elevilor spun ca primesc informatii relevante despre activitatea copiilor de la Centrul VictoriaEdu Unirii.

Calitatea pregatirii –  96% dintre parintii elevilor sunt multumiti de calitatea pregatirii din centru.

Atmosfera din centru –  100% dintre parintii elevilor cred ca atmosfera din VictoriaEdu Unirii este favorabila procesului de educatie.

Ritmul si nivelul de pregatire – 100% dintre parintii elevilor spun ca ritmul si nivelul de pregatire sunt adaptate nevoilor acestora.

Stilul de pregatire al profesorilor – 100% dintre elevi spun ca profesorii din centru le raspund pe intelesul lor.

Elevilor le place sa vina la VictoriaEdu – 96% dintre elevi spun ca vin cu placere la orele de meditatii.

Raspunsuri la intrebari – 93% dintre parintii elevilor spun ca primesc raspunsuri prompte pe e-mail, la telefon  si oricand vin la centru.

Recomandarea centrului – 100% dintre parintii elevilor care se pregatesc in Centrul VictoriaEdu Unirii ne-ar recomanda oricand prietenilor si cunostintelor.

 

Daca iti doresti ca si copilul tau sa se pregateasca in functie de nevoile sale, intr-un mediu placut, cu ajutorul profesorilor competenti care ii vor creste increderea in fortele proprii, suna la 0762 800 087 si programeaza Testarea Initiala Gratuita in Centrul VictoriaEdu Unirii.

 

VictoriaEdu Unirii

 

Multumim mult pentru sustinerea acordata! Ne bucuram sa vedem cum elevii vin cu placere la pregatire si ca munca noastra aduce rezultate reale pentru ei. Faptul ca ne-am indeplinit obiectivele nu inseamna ca ne culcam pe o ureche, cum se spune. Dimpotriva, ne motiveaza sa ne straduim sa fim in fiecare zi mai buni.

 

Echipa VictoriaEdu Center.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.