Centrele educationale da Vinci devin VictoriaEdu Center

Centrele educationale da Vinci devin VictoriaEdu Center

In octombrie 2013 deschideam portile primului Centru educational da Vinci (din Bucuresti, Piata Victoriei) cu deviza ”Motivam copiii sa invete cu bucurie”, hotarati sa schimbam destinul cat mai multor elevi in timpul anilor de gimnaziu si liceu.

Pana in prezent am lucrat cu peste 700 de copii, mereu in dialog cu parintii si bunicii lor, intotdeauna urmarind dezvoltarea copiilor pentru un viitor de succes, nu doar note mai bune la scoala sau examene.

Rezultatele cele mai pretioase pentru noi sunt schimbarile mai greu de cuantificat in cifre pe care le-am observat in copiii nostri (da, ii consideram ai nostri). Increderea in propriile forte, dezvoltarea personalitatii, abilitatile de socializare, bucuria de a invata lucruri noi si a le intelege pe indelete – toate acestea reprezinta tocmai motivul pentru care am lansat da Vinci: pasiunea pentru educația copiilor croita dupa personalitatea si nevoile fiecarui copil.

La cererea clientilor nostri, in 2016 am inceput lucrul la un nou capitol, de data aceasta dedicat adultilor: cursuri intensive de limbi straine si dezvoltare personala. In urmatoarea perioada va vom oferi noi detalii despre acestea.

Astazi, datorita voua, impreuna cu voi si alaturi de echipele noastre de specialisti educationali, lansam un nou nume si o noua deviza: VictoriaEdu CenterVictoriosi prin educatie. Si un domeniu mai usor de retinut: MeditatiiCursuri.ro (pe web și pe facebook).

Pastram blazonul, principiile, metoda, echipa si centrele. Doar ca, incepand de astazi, suntem mai curajosi: nu doar credem, ci stim ca prin educatie de calitate schimbam viitorul nostru al tuturor.

Multumim da Vinci, bine ai venit VictoriaEdu!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.