Modele subiecte Evaluare Nationala 2018 (+ arhiva)

Modele subiecte Evaluare Nationala 2018

 

Primul examen important din viata fiecarui elev se apropie cu pasi repezi. Stim ca parintii sunt la fel de stresati precum elevii si incearca sa le fie alaturi in aceste 4 luni ramase. La fel si noi, venim in sprijinul eleviilor pentru ca ne dorim sa vedem rezultate bune si anul acesta.

Ministerul Educatiei Nationale a publicat modelele de subiecte pentru examenul de Evaluare Nationala din 2018, pe care le poti descarca de aici.

Pentru a reusi sa va faceti o idee mai clara asupra subiectelor si pentru a va exersa cunostintele, mai jos puteti descarca modele de subiecte pentru evaluarea nationala din anii anteriori (din 2014 pana in 2017).

 

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2018

Ministerul Educatiei Nationale a publicat subiectele si baremele de corectare pentru Simularea la Evaluarea Nationala din 2018, pe care le poti descarca de aici.

 

Modele Subiecte Evaluare Nationala 2017

Pentru a downloada arhiva completa cu subiectele si baremele modelelor din 2017 prin click aici.

 

Modele Subiecte Evaluare Nationala 2016

Pentru a downloada arhiva completa cu subiectele si baremele modelelor din 2017 prin click aici.

 

Modele Subiecte Evaluare Nationala 2015
  • Limba Romana – click aici (Barem aici)
  • Matematica – click aici (Barem aici)
Modele Subiecte Evaluare Nationala 2014
  • Limba Romana – click aici (Barem aici)
  • Matematica – click aici (Barem aici)

 

Chiar daca perioada Examenelor Nationale este una foarte stresanta pentru elevi, fiind prima experienta de genul acesta, se poate trece usor peste ea. Am adunat cele mai utile sfaturi pentru pregatirea elevilor inaintea examenelor, pe care le poti citi aici.

Un alt aspect foarte important in aceasta perioada este si alegerea celui mai potrivit liceu. Chiar daca fiecare elev are tendinta sa puna accentul pe examenul national, incearca sa te concentrezi si pe gasirea liceului, pentru ca alegerea sa fie facuta din timp, in cunostinta de cauza. Am scris pentru parintii elevilor de clasa a 8-a un articol foarte util cu principalele criterii de urmarit in alegerea liceului, pe care il poti citi aici.

Daca simti nevoia unui ajutor in plus, te asteptam in unul dintre cele mai apropiate Centre VictoriaEdu (București – LujeruluiUniriiVictorieipentru Testare Gratuita la romana si/sau matematica, pentru a identifica care sunt problemele, nivelul actual de cunostinte si stilul de invatare.

In plus, impreuna cu profesorii si psihopedagogii VictoriaEdu am creat un program special de pregatire pentru Evaluare Nationala. Mai multe detalii despre preturi si avantajele pachetului poti vedea aici.

Echipa VictoriaEdu Center.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.