Monica Aluas – Manager VictoriaEdu Lujerului

VictoriaEdu Lujerului – Manager Monica Aluas

VictoriaEdu Center a lansat in data de 10.11.2016 un nou centru educational in Bucuresti – VictoriaEdu Lujerului (Strada Virtutii) pentru a raspunde numeroaselor cereri care au venit din cartierele sectorului 6 – Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti, Crangasi, Cotroceni.

 

Astfel, prin toate Centrele VictoriaEdu din Bucuresti, reusim sa venim mai aproape de domiciliul celor care au nevoie de serviciile noastre, urmand ca in perioada urmatoare sa ne extindem si in alte sectoare ale capitalei.

 

Astazi o cunoastem pe Monica Aluas – Manager VictoriaEdu Lujerului. Avand o experienta profesionala de peste 20 de ani in mediul de business (management si vanzari in domeniul tehnologiei IT), Monica a decis sa faca o schimbare de cariera – isi doreste ca prin acest proiect sa ofere oportunitati reale copiilor pentru un viitor mai bun prin educatie.

 

Monica te invita cu drag in Centrul VictoriaEdu Lujerului la o testare initiala gratuita (nivel cunostinte, stil de invatare, personalitate) pentru copilul tau. Astfel veti afla problemele reale cu care se confrunta acesta la materiile scolare si veti putea incepe un program de pregatire adaptat nevoilor lui. Pentru detalii si programari suna la: 0744 486 826.

 

1. Cum percepeti sistemul de invatamant din prezent?

 

Cunosc sistemul de invatamant public din perspectiva parintelui, avand doi copii, dar si din cea a managerului – in echipele pe care le-am coordonat de-a lungul anilor avand si tineri absolventi.

 

Am realizat ca este nevoie de suport complementar pentru a pregati elevii pentru meseriile viitorului, pentru a face fata provocarilor de mai tarziu, pentru a-i ajuta sa isi descopere stilul de invatare, pentru a-i indruma in descoperirea vocatiei si a-i sustine in pregatirea pentru viitorul pe care ei si-l doresc.

 

Noi parintii intelegem mai bine provocarile viitorului pentru copiii nostri si ne facem griji daca ei se vor descurca intr-un mediu profesional competitiv, daca parcursul educational a fost bine ales (scoala sau liceul la care invata), daca le-am oferit suficiente oportunitati, daca ar fi trebuit sa facem ceva diferit.

 

Pentru ca notele obtinute in anii de scoala si la examene decid ce optiuni educationale au la dispozitie copiii, noi parintii ne concentram foarte mult pe ”note bune” si ne ramane prea putin timp sau energie pentru toate celelalte componente ale pregatirii copiilor pentru un viitor de succes.

 

2. Cum ati descoperit VictoriaEdu Center?

 

In calitate de parinte al unui copil care face pregatire in centrul VictoriaEdu Victoriei, am apreciat profesionalismul relatiilor copil – profesor – parinte, am apreciat implicarea profesorilor dincolo de programa scolara si a obiectivelor propuse in evolutia copilului.

 

A contat foarte mult si relatia calda si prietenoasa, bazata, insa, pe obiective concrete, modalitatile de a motiva copiii sa invete si sa se pregateasca, atentia acordata aspectelor deficitare. Am remarcat, de asemenea, mediul placut si primitor in care se desfasoara activitatile educationale.

 

3. In opinia dvs, cum ar trebui sa fie profesorii astazi ca sa poata pregati copiii pentru maine?

 

Cred ca principalele probleme sunt sistemul care nu permite personalizarea actului educational si, prin dimensiunea acestuia, este foarte greu de reformat in sensul adaptarii lui la realitatile mediului profesional cu care se vor confrunta copiii dupa terminarea studiilor.

 

Cred ca VictoriaEdu este solutia complementara de care au nevoie elevii tocmai pentru ca ofera pregatire personalizata si o dezvoltare per ansamblu a copiilor.

 

Metoda VictoriaEdu are la baza un sistem de management al calitatii, combinand elemente din psihologie si psihopedagogie, precum si din pregatirea sportivilor de performanta.

 

Educam astazi copiii pentru o viata si pentru meserii pe care, poate, nici nu ni le putem imagina acum. Prin urmare, ceea ce va conta pentru reusitele lor profesionale sunt obiceiurile formate in anii de scoala.

 

Va dau cateva exemple concrete: a sti cum sa invete lucruri noi, a se cunoaste si intelege pe sine insusi, a nu se teme de ceea ce inca nu cunosc, a intelege rolul invatatului in implinirea visurilor lor, a sti cum sa isi organizeze timpul si responsabilitatile, a dobandi incredere in fortele proprii sau a construi pas-cu-pas atingerea unui obiectiv.

 

Indiferent ce vor alege sa faca in viitor, acestea sunt elemente care ii vor ajuta sa-si duca la indeplinire planurile.

 

Pentru a face asta, profesorul VictoriaEdu are nevoie de flexibilitate si adaptabilitate la copilul pe care il are in fata lui, are nevoie de deschidere catre metode noi de invatare, tehnologia schimba viitorul, inclusiv al nostru, dar, mai ales, are nevoie sa fie si el, la randul lui, un permanent student, sa isi doreasca permanent sa invete si sa se instruiasca.

 

4. De ce ati ales franciza VictoriaEdu?

 

In primul rand pentru ca impartasesc crezul fondatorilor: putem face schimbarile pe care noi toti ni le dorim doar daca pregatim noile generatii pentru o altfel de societate. Prin urmare, solutiile complementare sistemului educational din Romania ofera acele oportunitati de care elevii au nevoie si care inca nu sunt posibile in invatamantul de stat.

 

Discutam frecvent despre reforma (in diferite domenii, inclusiv cel privat), insa pana cand realitatea invatamantului se va schimba, trebuie sa gandim solutii pentru cei care sunt astazi elevi si sa ne asiguram ca au parte de sansa la un viitor de succes prin educatie de calitate si dezvoltarea lor individuala.

 

Ca parinte – sofer in traficul din Bucuresti – apreciez strategia de a aduce Centrele VictoriaEdu in proximitatea parintilor si copiilor. Astfel va fi mai usor sa acceseze oportunitati educationale care vor face o diferenta reala in viata lor.

 

Ca antreprenor apreciez modelul afacerii francizate VictoriaEdu pentru ca ofera suport permanent, sisteme si proceduri de lucru, instrumente si modele de lucru si invatare. Bineinteles, au cantarit foarte mult si rezultatele financiare demonstrate deja de-a lungul timpului.

 

5. Ce abilitati profesionale veti folosi ca manager al VictoriaEdu Lujerului?

 

Sunt trainer, coach si speaker certificat in cadrul John Maxwell Team Romania si imi doresc sa impartasesc experienta, abilitatile si cunostintele mele in ceea ce priveste dezvoltarea personala, atingerea obiectivelor proprii, dezvoltarea potentialului individual in activitatile educationale pe care le vom desfasura in cadrul VictoriaEdu Lujerului.

In Centrul VictoriaEdu Lujerului poti beneficia de Cursuri de Dezvoltare Personala specializate, pentru copilul tau: Leadership, Orientare Vocationala si Managementul Invatarii.

 

6. Ce v-ati propus sa faceti diferit in cadrul VictoriaEdu Lujerului?

 

Imi doresc sa contribui la schimbarea paradigmei educationale si a oportunitatilor de educare a generatiilor tinere si viitoare pentru o viata cu semnificatie, in care fiecare sa faca ce isi doreste, iubeste si ii este menit, in loc de ceea ce se impune, trebuie sau este necesar.

 

Obiectivul nostru este de a oferi copiilor un mediu placut in care sa vina cu placere, motivati sa invete in stilul propriu, sa aiba incredere in fortele proprii si sa isi doreasca permanent sa isi atinga obiectivele si sa aiba rezultate.

 

Eu si echipa VictoriaEdu Lujerului ne-am pregatit intens in aceasta perioada si suntem nerabdatori sa intalnim parintii si elevii care vor sa ne cunoasca mai bine si sa beneficieze de testarea initiala gratuita (nivel cunostinte, stil de invatare, personalitate). Pentru detalii si programari suna la: 0744 486 826

 

VictoriaEdu Lujerului
Strada Virtutii, nr 19 D, et 5, Sector 6, Bucuresti.
Tel: 0744 486 826
Email: lujerului@victoriaedu.ro
Va asteptam!
Echipa VictoriaEdu Center

Save

Save

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.