Parintii ne spun parerile lor despre VictoriaEdu

Pareri parinti meditatii – VictoriaEdu

In fiecare an suntem alaturi de elevii de gimnaziu si liceu care vor sa dobandeasca cunostinte si competente temeinic intelese, exersate si fixate, sa obtina rezultate scolare din ce in ce mai bune, sa invete cum sa invete si cum sa-si construiasca din anii de scoala un viitor de succes.

Ne bucuram alaturi de copii si parinti pentru fiecare progres obtinut. Pana in prezent am lucrat cu sute de copii, mereu in dialog cu parintii lor, intotdeauna urmarind dezvoltarea copiilor pe termen lung pe langa obtinerea notelor bune la scoala si examene.

In 2014, dupa primul an de activitate, am facut un sondaj de opinie printre parintii copiilor cu care lucram de cel putin 3 luni pentru a vedea in ce masura ei considerau ca s-au produs transformari semnificative in atitudinea, comportamentul si rezultatele copiilor. Raspunsurile lor ne-au incurajat sa continu am aplicarea Metodei VictoriaEdu pentru noi generatii de elevi care studiaza in centrele noastre.

Rezultatele vorbesc de la sine:  in anul scolar 2015-2014 100% promovabilitate la examenele de Evaluare Nationala si 98,68% la exemenele de Bacalaureat dupa ce in 2014-2013 obtinusem – 100% la Evaluarea Nationala si 75% la BAC.

Pentru anul scolar 2016-2015, chiar inainte de a incepe analiza rezultatelor obtinute la nivelul Centrelor VictoriaEdu, parintii copiilor care au sustinut examenele de Evaluare Nationala ne-au transmis mesaje legate de impactul venirii copiilor la VictoriaEdu si rezultatele obtinute.

Pareri parinti meditatii:

Mama Costianei ne spune: “Va multumesc pentru toate eforturile si suportul oferit pe intreaga perioada in care Costiana a participat la activitatile de educatie din centru. Ne dorim sa colaboram in continuare si vom tine legatura in acest sens.”

Mama lui Vlad ne-a dat vestile bune: “Va anunt ca Vlad a obtinut o medie de admitere de 8.83 (9.1 – matematica, 8.3 – limba romana; 9.24 – media V – VIII). Va multumim mult pentru dedicare si implicare, faceti lucruri minunate!”

Iar mama Mirunei ne transmite: “Vreau sa mulțumesc intregii echipe a centrului Victoria Edu si in special celor doua doamne profesoare cu care fiica mea s-a pregatit. Am observat buna evolutie a Mirunei, un progres evident la cele doua materii si nu in ultimul rand placerea cu care a venit la fiecare sedinta la centru. Pregatirea ei la centru s-a facut într-un mod ireprosabil, iar rezultatele pe care le va avea tin doar de ea.”

Dragi parinti, va multumim pentru increderea acordata si ii felicitam pe copii pentru rezultatele obtinute. Ne bucuram sa  fim martori implicati in devenirea lor incuranjandu-i la fiecare pas pentru a fi increzatori in propriile forte, demonstrandu-le ca au capacitatea de a intelege si aplica acele lucruri care le creasera probleme in trecut, explicandu-le care este stilul propriu de invatare si oferindu-le tehnici de invatare pe care le vor folosi intreaga viata.

VictoriaEdu Bucuresti te asteapta la Oferta de Vara 2016! Afla mai multe despre cursurile pentru dezvoltarea personala a copiilor (orientare vocationala, managementul invatarii, antreprenoriat pentru copii de 10-18 ani).

De asemenea, organizam si meditatii (preturi promotionale) pentru gimnaziu si liceu pentru elevii care vor sa inceapa pregatirea pentru examene din timp (Evaluare Nationala 2017, BAC 2017), sau au nevoie sa remedieze lacune sau materia neinteleasa din timpul anului 2015-2016, sa obtina rezultate bune la corigente sau BAC-ul din toamna lui 2016.

 

Centrele VictoriaEdu va asteapta la o testare gratuita, pentru a identifica problemele cu care se confrunta copilul dvs astfel incat sa putem incepe un plan personalizat de pregatire. Alege Centrul cel mai aproape de tine prin click aici si suna pentru a programa o testare gratuita.

In Centrele VictoriaEdu vei gasi pachete special create pentru nevoile copilului tau: meditatii pentru imbunatatirea notelor, pregatire pentru clasa a 5-a, pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru BAC, dar si simulari pentru examenele nationale.

Va asteptam cu drag!
Echipa VictoriaEdu

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.