Top 10 Licee Bucuresti 2017

In aceasta perioada, noi parintii, asteptam cu nerabdare sa aflam rezultatele simularilor organizate de Ministerul Educatiei pentru a vedea care este nivelul de pregatire al copiilor nostri.

 

Bineinteles, suntem ingrijorati de posibilitatea de a descoperi probleme mari ce vor trebui remediate in perioada care a mai ramas pana la examenele din vara. Insa, trebuie sa mai avem rabdare pana la comunicarea notelor.

 

 

Pentru aceia care nu vor sa mai astepte, ii invitam sa vina la o testare gratuita in Centrele VictoriaEdu din Bucuresti pentru a putea face un plan de instruire personalizat nevoilor fiecarui copil si a avea cat mai mult timp la dispozitie pentru remedierea problemelor identificate (vezi aici detalii contact centre).

 

Elevii VictoriaEdu sunt increzatori in rezultatele pe care le vor obtine datorita faptului ca ei deja trecusera in luna februarie prin experienta simularilor organizate in Centrele noastre (Bazilescu, Lujerului, Unirii Victoriei) – ocazie cu care ei au putut sa-si verifice din timp cunostintele, sa se obisnuiasca cu rigorile examenelor si sa testeze diferite strategii de rezolvare a subiectelor.

 

Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala a realizat un studiu pentru anul scolar 2016-2017 cu privire la optiunile si preferintele elevilor de clasa a 8-a  legate de alegerea liceului (click aici)

 

Conform studiului CMBRAE, publicat in noiembrie 2016, iata top 10 al celor mai cautate licee din Bucuresti in anul scolar 2016-2017:

 1. Colegiul National „Gheorghe Lazar”
 2. Colegiul National „I. L. Caragiale”
 3. Colegiul National „Gheorghe Sincai”
 4. Colegiul National „Iulia Hasdeu”
 5. Colegiul National „Grigore Moisil”
 6. Colegiul National „Sfantul Sava”
 7. Colegiul National „Spiru Haret”
 8. Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu”
 9. Colegiul National „Mihai Viteazu”
 10. Colegiul National „Matei Basarab”

 

In studiul CMBRAE gasiti si alte informatii interesante precum:

 • toate specializarile liceelor din Bucuresti;
 • distributia si ierarhizarea optiunilor elevilor pe filiere, profiluri si specializari;
 • modalitatile in care scoala si familia pot oferi sprijin elevilor in procesul de orientare profesionala;
 • factorii care ii pot conduce pe elevi la obtinerea unor rezultate foarte bune.

 

Admiterea la liceu este unul dintre primii pasi importanti din viata copiilor nostri. Stim ca procesul de alegere a liceului poate  fi dificil, de aceea am selectat cateva informatii utile pentru a va putea pregati pentru procesul admiterii la liceu.

 

Din pacate, abia in luna mai va fi publicata Brosura Admiterii pentru anul scolar 2017-2018. Brosura va fi distribuita gratuit elevilor in format print la scoala la care sunt inscrisi, insa, pentru orice eventualitate, imediat ce Ministerul Educatiei o va publica, o vom face disponibila si pe site-ul nostru.

 

Pentru a va orienta din timp cu privire la procesul de admitere si optiunile pe care le aveti la dispozitiei, puteti studia informatiile disponibile pentru anul trecut – Brosura de Admitere pentru anul 2016-2017 (click aici)

 

Brosura cuprinde informatii legate de:

 • Locurile disponibile si mediile de admitere din anii anteriori
 • Metoda de calcul a mediei de admitere
 • Documentele necesare si formularele de inscriere

 

Centrele VictoriaEdu vor organiza inca o serie de Simulari ale Examenului de Evaluare Nationala la sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie, pentru a ajuta elevii sa se obisnuiasca cu rigorile examenului si sa isi verifice nivelul de cunostinte.

 

Mult success tuturor elevilor!

 

Save

Save

Save

Save

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.