Esti om bun, fii si tu Mos Craciun!

World Vision Romania face parte din sufletele noastre! Este organizatia unde stim ca oamenii ajuta, cu tot sufletul, cu toata inima si cu toata responsabilitatea.

Programele si proiectele World Vision Romania ii vizeaza in primul rand pe copiii din mediul rural si lucreaza cu membrii comunitatii in care acestia traiesc pentru a le putea oferi conditii mai bune in gradinite, scoli si dispensare, dar cel mai mult le da incredere ca si ei pot: pot sa foloseasca mai eficient resursele pe care le au la dispozitie, pot atrage alte resurse din afara comunitatii, dar mai ales ca pot sa se implice in viata comunitatii lor si pot sa faca schimbari pentru binele lor si al copiilor lor.

De 25 de ani, World Vision Romania preda lectia de responsabilitate la toate nivelurile: de la   autoritati si corporatii pana la oamenii simpli care invata nu numai ca trebuie sa fie responsabili pentru copiii lor, dar ca si pot face acest lucru.

In toti acesti ani, am vazut copii crescand alaturi de World Vision si devenind tineri implicati in viata comunitatii lor, am vazut oameni simpli care au invatat sa isi dezvolte o mica afacere si acum traiesc decent si pot avea grija singuri de copiii lor, am vazut angajati din corporatii care isi pun toata creativitatea lor in slujba binelui si sprijina demersul World Vision Romania in multe feluri si poate ca cel mai important este ca vedem cum oameni care candva au fost ajutati de World Vision acum intorc binele facut altor oameni care au nevoie de ajutor.

Anul acesta, alaturi de World Vision Romania vrem sa aducem bucuria Craciunului copiilor nevoiasi care traiesc in cateva sate din judetele Ialomita si Cluj. Astfel, ii invitam pe toti cursantii nostri sa puna intr-o cutie (de pantofi), ce cred ei ca ar aduce bucurie unui copil de 5 – 10 ani si sa vina la Centrul da Vinci pana pe 15 decembrie. Cadourile vor fi trimise catre World Vision Romania care le va distribui copiilor inaintea sarbatorilor. Vom vedea bucuria din ochii copiilor in fotografiile pe care le vom primi de la World Vision.

Esti om bun, fii si tu Mos Craciun! Umple o cutie (de pantofi) cu bucurie si scrie aici o urare pentru copiii din satele romanesti!

Iti multumim, Om bun!

Catalin si Madalina Dicu

Fondatorii Centrului de educatie da Vinci

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>